Haberler

Cumhurbaşkanlığı Fotoğrafçıları Fotoğraf Sergisi Ankara'da

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, görev süresi boyunca çeşitli gezi ve temaslarında çekilen fotoğraflarının yer aldığı "Cumhurbaşkanlığı Fotoğrafçıları Fotoğraf Sergisi"nin açılışı başkentte yapıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, görev süresi boyunca çeşitli gezi ve temaslarında çekilen fotoğraflarının yer aldığı "Cumhurbaşkanlığı Fotoğrafçıları Fotoğraf Sergisi"nin açılışı başkentte yapıldı.

Cermodern'deki serginin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, sergide yer alan karelerin Cumhurbaşkanlığı fotoğrafçılarının yedi yıl boyunca çektiği binlerce kare arasından seçildiğini belirtti.

Daha önce İstanbul'da da açılan serginin bir bakıma yedi yılın özetini de içerdiğini ifade eden İsen, karelerin, Cumhurbaşkanı Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül ile gündelik yaşamından da kesitler taşıdığı için önemli olduğunu vurguladı.

-Binlerce fotoğraf arasından en özel kareler

Sergide, Cumhurbaşkanlığı fotoğrafçıları Ayhan Arfat, Murat Çetinmühürdar, Mustafa Öztartan, İrfan Yıldız ve Mehmet Demirci'nin çektiği binlerce kare arasından seçilen 50 fotoğraf bulunuyor.

Ziyarete açılan sergide, Cumhurbaşkanı Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül ile Doğubeyazıt'taki İshakpaşa Sarayı'nı ziyaret ederken, Tarabya Köşkü'nde kar yağışı altında yürürken, babası Ahmet Hamdi Gül ile bağ evinde domates toplarken, torununun oyuncak kamyonuyla oynarken, Erciyes Dağı'nda göçerlerin sofrasına konuk olurken, Nairobi Ulusal Parkı'nda çıtayı severken, Gabon'da deniz kenarında yürürken, Azerbaycan'da balık tutarken, Amerika'da Birleşmiş Milletler toplantısı sonrası bilgisayardan haberleri takip ederken çekilen kareleri yer alıyor.

Cumhurbaşkanlığı Fotoğrafçıları Fotoğraf Sergisi, 18 Temmuz'a kadar açık kalacak.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Hayrünnisa Gül Mustafa İsen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title