Haberler

Erdoğan'ın Helikopterinden İzmir-İstanbul Arasını 3,5 Saate İndirecek Körfez Köprüsü

Güncelleme:

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ndeki çalışmalarda sona gelindi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla bir tören gerçekleştirilecek.

SON KAYNAĞI ERDOĞAN-DAVUTOĞLU YAPACAK

Bu törende Cumhurbaşkanı ve Başbakan köprüye yerleştirilen son tabliyenin kaynağını yapacak. Böylece 2013 yılında temeli atılan köprüde iki yaka birleşmiş olacak. Köprünün Ramazan Bayramı öncesinde açılması planlanıyor.

113. TABLİYE BUGÜN YERLEŞTİRİLECEK

7 Ocak 2016 tarihinde başlayan tabliye çalışmalarında bugüne kadar 112 tabliye döşenmişti. Son tabliye yerleştirilmeden önce, daha önce yerleştirilen tabliyelerin konumlandırma işlemi yapıldığı belirtildi. Son tabliyenin de yerleştirilmesinin ardından bugüne kadar geçici bağlantılarla birbirine tutturulan tabliyelerin kaynaklama işlemi de yapılacak.

ERDOĞAN'IN HELİKOPTERİNDEN KÖRFEZ KÖPRÜSÜ

Tören öncesi Erdoğan'ın helikopterinden çekilen ve köprüyü görüntüleyen bir fotoğraf Cumhurbaşkanlığı fotoğrafçısı tarafından paylaşıldı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Gebze İzmir Emlak Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Yasin YıldızMobil-IOS:

Adı ne olacak köprünün?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title