Haberler

Cumhurbaşkanının Manevi Kızından Bir Başarı Daha

Güncelleme:

Petrolsporlu atletler, Kütahya-Gediz ilçesinde yapılacak olan Balkan Dağ Milli Takım seçmelerine katılmak için Kütahya'ya hareket etti.

11 sporcunun bulunduğu kafilede Gediz'de yapılacak olan Balkan Dağ şampiyonasında yarışmalar sonucu kendi kategorilerinde ilk 3'e giren atletler milli takıma seçilecek.

Seçilen milli sporcular 28-29 Haziran tarihinde İtalya'da yapılacak olan Dağ şampiyonasında Milli Takım forması altında Türkiye'yi temsil edecekler.

Bu arada Batman Petrol spor forması altında birçok başarıya imza atan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün manevi kızı olan Rojda Özdemir, Adana'da yapılan atletizm federasyon deneme yarışlarında genç kız kategorisinde 100 metrede Türkiye rekoru kırdı.

Özdemir'in rekoru kırması TPAO ve Batman'da büyük sevinçle karşılandı. Sosyal proje kapsamında birçok spor alanında sporcuların Türkiye çapında Petrolspor forması altında rekor kırmaları kendileri için büyük onur olduğunu belirten TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, Batman'daki sporculara desteklerinin devam edeceğini söyleyerek bu anlamlı başarıları yaşatan teknik heyet ve sporcu arkadaşları tebrik etti.

Kaynak: Temsilci / Spor

Kütahya Türkiye İtalya Gediz Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title