Haberler

Cumhurbaşkanı seçimine doğru - Bozdağ -

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "AK Parti'yi kim yönetiyor belli, Tayyip Erdoğan yönetiyor.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "AK Parti'yi kim yönetiyor belli, Tayyip Erdoğan yönetiyor. Tayyip Erdoğan kimden talimat alıyor, bellidir. Milletten talimat alıyor. Bugüne kadar milletin huzurunda ve Allah'ın huzurunda eğilmiş bir insan, başka hiç kimsenin huzurunda eğilmemiş, kimseden korkmamış bir insan" dedi.

Bozdağ, partisinin ilçe teşkilatı tarafından Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, tüm islam aleminin ramazan bayramını kutladı.

Yozgat'ın ve Sarıkaya'nın Türkiye'nin dört bir yanının AK Parti ile hizmete kavuştuğunu belirterek, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın millete hizmet ettiğini söyledi.

-"Tayyip Erdoğan milletten talimat alıyor"

Bozdağ, CHP ve MHP'yi kimin yönettiğini merak ettiğini belirterek, şöyle konuştu:

"CHP'yi kim yönetiyor desem, 'Kılıçdaroğlu yönetiyor' dersiniz. MHP'yi kim yönetiyor desem, 'Bahçeli dersiniz' Doğru mu? Ama bu politikalara baktığınızda onlar mı yönetiyor acaba? Yoksa Hacivat - Karagöz oyunu mu var, arkadan birileri Hacivat'a birileri Karagöz'e bir şeyler söyletiyor, kendileri söylüyor da biz, Hacivat mı konuşuyor zannediyoruz, Karagöz mü konuşuyor zannediyoruz. Ben şimdi merak ediyorum, kim yönetiyor bunları? AK Parti'yi kim yönetiyor belli, Tayyip Erdoğan yönetiyor. Tayyip Erdoğan kimden talimat alıyor, bellidir. Milletten talimat alıyor. Bugüne kadar milletin huzurunda ve Allah'ın huzurunda eğilmiş bir insan, başka hiç kimsenin huzurunda eğilmemiş, kimseden korkmamış bir insan."

-"Cesur ve yiğit lidere ihtiyaç var"

Yiğit, cesur ve samimi olan liderin hiçbir şeyden çekinmeyeceğini anlatan Bozdağ, "Bu ülkenin cesur ve yiğit liderlere ihtiyacı var. Tayyip Erdoğan'da bu millet onu görüyor, Özal'da bu millet onu gördü, Atatürk'te bu millet onu gördü, Menderes'te bu millet onu gördü ve o yüzden sahip çıktı. O yüzden diyorum ki, 10 Ağustos'ta Tayyip Erdoğan'ı yemek için yemin etmiş bu yemin cephesine, bedduaya durmuş bu beddua cephelerine karşı hep beraber duamız ve desteğimizde biz, liderimizi yedirmeyiz, ona sahip çıkacağız, onun yanındayız mesajını bütün dünyaya hep beraber vereceğiz" şeklinde konuştu.

- "Vallahi de İsrail sevinir, billahi de İsrail sevinir"

Milletin 10 Ağustos'ta doğru kararı vereceğine inandığını dile getiren Bozdağ, konuşmasını şöyle tamamladı:

"İhsanoğlu kazanmış olsa, bakın çok net söylüyorum, Sayın İhsanoğlu ve ailesinden çok, vallahi de İsrail sevinir, billahi de İsrail sevinir. Vallahi de Esad sevinir billahi de Esad sevinir. Zayıf bir Türkiye'yi isteyen kim varsa zil takıp bayram ederler. Avrupası'ndan Amerikası'na, Rusyası'ndan Çin'ine kadar, 'Allah razı olsun bu Türklerden. Bizi Tayyip Erdoğan'dan kurtardılar' derler. 12 senede bu ülkeyi bu hale getiren bir lider yoluna devam ederse 10 sene sonra göreceksiniz, Türkiye daha başka bir noktada olacaktır. Biz, kimi sevindireceğimizi kimi de ağlatacağımızı hep iyi bildik. Allah için bu millet kendinden olanlara hep sahip çıktı."

Bozdağ, konuşmasının ardından partililer ve vatandaşlar ile bayramlaştı.

Daha sonra Çayıralan ilçesini ziyaret eden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partsinin ilçe teşkılatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

-Adalet Bakanı Bozdağ

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Bekir Bozdağ Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title