Haberler

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları üyeleri, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek sundu.

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları üyeleri,  Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek sunmak amacıyla bağışta bulundu.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ndeki Ziraat Bankası önünde toplanan kadın üyeler, banka gelerek açılmış olan hesaba para havale etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına açılan hesap numarasına bağışta bulunarak Erdoğan'a desteklerini maddi manevi gösterdiklerini belirtti.

Ülkenin geleceği herkesin AK Parti adayı Başbakan Erdoğan'a destek sunması gerektiğini vurgulayan Göncü, şunları kaydetti:

"Bütün seçimlerde kadınlar olarak canla başla çalışıyoruz. Mahallelerde, sokaklarda apartmanlarda çalmadık kapı bırakmıyoruz. Bugün de Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK kadınlar olarak Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan'a destek vermeye geldik. Harçlıklarımızdan artırarak biriktirdiğimiz parayı Türkiye'ye kardeşlik ve barışın teminatı, yeni Türkiye'nin mimarı Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan'a seçimde kullanılmak üzere destek olarak ayırdık. İnşallah Allah bizleri ve arkadaşlarımızı utandırmaz." - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ziraat Bankası Şanlıurfa Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title