Haberler

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

AK Parti Konya İl Başkanlığı yönetimi, ilçe belediye başkanları, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'a seçim çalışmalarında destek amacıyla Ziraat Bankası aracılığıyla bağış yaptı Bankaya gelen 9 yaşındaki Nisa Yakut da kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını, bağış hesabına havale etti.

AK Parti Konya İl Başkanlığı yönetimi, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seçim çalışmalarında destek olmak amacıyla, Ziraat Bankası aracılığıyla bağış yaptı.

Partinin İl Başkanı Ahmet Sorgun, il yönetim kurulu üyeleri ile Ziraat Bankasının Selçuklu Şubesi'ne giderek, Erdoğan'ın kampanya bağış hesabına para havale etti.

Sorgun, bağış öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazan bayramına hazırlanıldığı bu günlerde, bir taraftan da Gazze'de yıkımların devam ettiğini söyledi.

Osmanlı, Selçuklu ve Cumhuriyet tarihinden bu güne kadar 10 Ağustos'ta ilk defa milletin kendi cumhurbaşkanını doğrudan seçeceğini belirten Sorgun, Erdoğan'ın 13 yıllık AK Parti hayatında daima milletle beraber olduğunu ve yeni Türkiye yolunda adeta çağ atlattığını dile getirdi.

Erdoğan'a cumhurbaşkanlığı seçiminde yanında olduklarını göstermek için destek ve bağış kampanyasına katıldıklarını ifade eden Sorgun, "Önemli olan rakamlar değil, gönüllerdir. Bu vesileyle arkadaşlarımız, gönüllerimizle buradayız. Şimdilik bu sadece bir başlangıçtır. Çalışmalarımız daha devam edecek. Bütün kardeşlerimizin ve hemşehrilerimizin, Başbakanımızın cumhurbaşkanlığı destek kampanyasına katkılarını bekliyorum" diye konuştu.

9 yaşındaki Nisa'dan bağış

Kampanyaya destek olmak amacıyla annesiyle bankaya gelen 9 yaşındaki Nisa Yakut da harçlıklarıyla biriktirdiği parayı Erdoğan'ın hesabına havale etti.

Yakut, yaptığı konuşmada, bugüne kadar kumbarasında biriktirdiği harçlıkları, Erdoğan'ın hesabına havale etmek için bankaya getirdiğini aktardı.

Erdoğan'ı çok sevdiğini dile getiren Yakut, "Başbakanımızın cumhurbaşkanı olmasını istiyorum. Biriktirdiğim paraları hesabına gönderdim. Bayramda biriktireceğim harçlıklarımı da Gazze'ye göndereceğim" dedi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ziraat Bankası Ak Parti Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title