Haberler

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Memur Sen Gümüşhane Şubesi Başkanı Ağaç: "Türkiye'yi bilen, milletiyle ortak ya da benzer bir hayat öyküsüne sahip, milletle aynı sıkıntıları çeken, milletin sevinçlerini, gelenek, göreneklerini bilen ve yaşayan bir cumhurbaşkanı seçeceğiz"

Memur-Sen Gümüşhane Şubesi Başkanı Veli Ağaç, Türkiye'yi bilen, milletiyle ortak ya da benzer bir hayat öyküsüne sahip, milletle aynı sıkıntıları çeken, milletin sevinçlerini, gelenek, göreneklerini bilen ve yaşayan bir cumhurbaşkanı seçeceklerini bildirdi.

Ağaç, yaptığı yazılı açıklamada, millet olarak doğrudan kendi iradesiyle seçeceği ve siyasal tarihin akışına etki edecek bir süreç yaşayacaklarını, 12. cumhurbaşkanının doğrudan milletin oylarıyla seçilecek olmasını ise vesayeti tasfiye sürecinde son aşamaya gelindiğinin tescili olarak gördüklerini belirtti.

Milletin oylarıyla seçilecek ilk cumhurbaşkanının, Türk medeniyetinin ihyası ve yeniden büyük Türkiye davasının öncüsü olma sorumluluğunu da üstleneceğini ifade eden Ağaç, şunları kaydetti:

"Milletin oylarıyla seçilecek 12. cumhurbaşkanımız istikbal, istiklal ve istikrar noktasında büyük bir ivme yakalayan ülkemizin demokratikleşme, sivilleşme ve özgürleşme yolculuğunun da liderliğini yürütecektir. 12. cumhurbaşkanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin lideri olacaktır. Millet daha özgür, daha müreffeh, daha huzurlu. Yollarımız, havaalanlarımız, hastanelerimiz, üniversitelerimiz, köprülerimiz, barajlarımız her geçen gün artıyor. Hayat kalitemiz sürekli yükseliyor. Çözüm süreciyle birlikte terör ve terör mağduriyeti sona eriyor. 10 Ağustos'ta Türkiye'yi bilen, milletiyle ortak ya da benzer bir hayat öyküsüne sahip, milletle aynı sıkıntıları çeken, milletin sevinçlerini, gelenek, göreneklerini bilen ve yaşayan bir cumhurbaşkanı seçeceğiz." - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Memur Sen Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title