Haberler

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: "İnşallah, 10 Ağustos gerçekten Türkiye'nin yeni miladı olacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "İnşallah, 10 Ağustos gerçekten Türkiye'nin yeni miladı olacak. Ondan sonra da Türkiye'de farklı şeyler olacak ve bu, kazandığı ivmeyi daha da arttıracak" dedi.

Erdem, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı ziyaretinde ilçede 40 yıl sonra ilk kez muhafazakar partinin iktidara geldiğini söyledi.

AK Parti'nin belediyecilikte marka olduğunu ifade eden Erdem, şöyle konuştu:

"Türkiye'deki değişimin öncüsü belediyelerden bahsettik. AK Parti belediyeciliğiyle şehirler yaşanabilir hale geldi. Şehirler görüldükçe de her geçen gün belediye sayılarımız da artıyor. İnşallah belediye başkanımız, AK Parti belediyeciliğinin uygulamalarını burada gösterecek. Bir daha da AK Parti'den gitmemek üzere kalıcı olacak. İnsanlar bilmediği ve yabancısı olduğu şeylerin muhalefetini, düşmanlığını yapıyor ama hizmetleri görünce vazgeçmiyor. Her geldiğimiz yerde kalıcı olduk."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994'teki İstanbul Belediye Başkanlığını yüzde 36,5'lik oyla kazandığını anımsatan Erdem, Türkiye'nin onun belediyeciliği ve yönetim anlayışıyla tanıştığını anlattı.

Erdoğan'ın bitmiş İstanbul'u ayağa kaldırdığını ifade eden Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şimdi İstanbul, AK Parti'nin kalesidir. Bu kaleyi bu hale getiren oradaki hizmetlerdir. Başbakanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmadan önce İstanbul'un o kadar çok problemleri vardı ki saymakla bitmez. Akla su gelir, kirliliği, yolsuzluğu ve çöp dağları. Her zaman sorarım, 'bir numaralı problem ne' diye. Herkes 'su, hava kirliliği, çöp, yol' der, ben de 'hayır, hayır, hayır' derim. Yolsuz bırakan, susuz bırakan hırsızlıklardı. Kasada para bırakmamışlardı. Doğru dürüst hizmet olmuyordu ama şimdi İstanbul'da yapılan hizmetleri saymakla bitiremeyiz."

Erdem, partisi iktidara gelmeden önce Türkiye'nin en çok konuşulan konularından birinin Bolu Tüneli olduğuna dikkati çekerek, 3,5 kilometrelik tüneli yapamayan ülkeye iktidar olduklarını söyledi.

İktidarları süresince yüzlerce tünel yaptıklarını hatırlatan Erdem, şunları belirtti:

"Artık 3,5 kilometrelik tünelleri değil, 10-15 kilometrelik tünelleri konuşuyoruz. Bu tünellerde Bolu tüneli gibi değil çünkü uluslararası yoldu. İller arası, ilçeler arası yol değil, çok önemli kıtalar arası yoldu. Doğuyu-batıyı bağlayan yol olmasına rağmen Bolu Tüneli'ni yapamamışlardı. Başka yapamadıkları da Karadeniz Sahil Yolu'ydu. Orada büyükşehir belediye başkanı olduğunda yaptığı hizmetleri görenler, 'aradığımız idareci, başbakan bu' dedi ve ilk girdiği seçimde 2002'de tek başına iktidar oldu. O zaman da geçmişte 1994'de İstanbul nasıl bitmişse, 2002'de bitmiş Türkiye'yi aldık.

Türkiye, dünyanın gıptayla izlediği, hayran olduğu ülke konumuna geldi. 10 Ağustos'ta bir seçim var. Göreceksiniz cumhurbaşkanlığı da Başbakanımızın çok farklı cumhurbaşkanlığı olacak. İnşallah, 10 Ağustos gerçekten Türkiye'nin yeni miladı olacak. Ondan sonra da Türkiye'de farklı şeyler olacak ve bu, kazandığı ivmeyi daha da arttıracak."

Erdem, daha sonra partisinin İlçe Başkanlığını ziyaret etti. - Zonguldak

Kaynak: AA / Yerel

Ekrem Erdem İstanbul Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title