Haberler

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

AK Parti Aksaray Milletvekili İnceöz: "Sayın Başbakanımızı 10 Ağustos'ta inşallah birinci turda seçeceğiz.

AK Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin, "Sayın Başbakanımızı 10 Ağustos'ta inşallah birinci turda seçeceğiz. Bunun için Aksaray'da çok iyi bir seçim çalışması yapacağız" dedi.

AK Parti Aksaray Milletvekili İnceöz, partisinin il teşkilatında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçim havasına girdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemli bir süreç olduğunu aktaran İnceöz, "2007 yılında hatırlarsanız cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacaktı. O günlerde gazetelere atılan manşetleri hatırlayın. Bir imam hatip lisesi mezunu Cumhurbaşkanı olamaz manşetleri atılmıştı. Eşi başörtülü olan biri aday olmaz, diye başlıklar atılıyordu. Hiçbir seçimde uygulanmayan 367 milletvekili krizi o seçimde uygulanmıştı. Ancak bugün halk kendi cumhurunu seçiyor. Sayın Başbakanımızı 10 Ağustos'ta inşallah birinci turda seçeceğiz. Bunun için Aksaray'da çok iyi bir seçim çalışması yapacağız" diye konuştu.

AK Parti Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun ise 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı halkın seçeceğini belirterek, "Bizler ilk defa Cumhurbaşkanımızı sandıklarda seçeceğiz. Geçmişte yaşanan bir takım ayak oyunlarıyla, hesaplarla veya iktidar muhalefet güç birliğiyle yapılan seçimler artık sona ermiş bulunuyor. İl teşkilatı olarak elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Fatih Yıldırıcı da partisinin il teşkilatı olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlandıklarını belirterek, aday olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' gereken desteği vereceklerini kaydetti.

Toplantıya, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve parti üyeleri katıldı. - Aksaray

Kaynak: AA / Yerel

İlknur İnceöz Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title