Haberler

Cumhurbaşkanı Seçimi

Araç ilçesine bağlı Sümenler köyünün sandık başına giden sakinlerinin tümü oylarını Başbakan Erdoğan'a verdi.

Araç ilçesine bağlı Sümenler köyündeki tüm seçmenler, cumhurbaşkanı seçiminde oyunu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a verdi.

Köyde kullanılmayan eski bir okul binasında oluşturulan 1113 numaralı sandık kurulunda, kayıtlı 29 seçmenin tamamı sandık başına gitti.

Seçimde, kullanılan oyların hepsi geçerli sayıldı ve cumhurbaşkanı adayı Erdoğan 29 oyun tamamını aldı.

Muhtar Hikmet Böyükçolak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 35 nüfuslu köyde 29 seçmenin bulunduğunu söyledi.

Köy seçmeninin, umutları ve ülkenin geleceği için tercihini Erdoğan'dan yana kullandığını ifade eden Böyükçolak, "Recep Tayyip Erdoğan dünya lideri, ona inanıyoruz, güveniyoruz ve sorunlarımızı çözeceğini biliyoruz. Ülkemizin ileri gitmesi için Recep Tayyip Erdoğana oylarımızı verdik" dedi

Köy sakinlerinden Salim Küçükşahin ise Erdoğan'ı vatandaşına tepeden bakmayan, iyi bir insan olduğunu dile getirdi.

İsmet Böyükçolak (73) ise Başbakan Erdoğan'ın çalışkan, dürüst ve halden anlayan bir Anadolu çocuğu olduğunu belirtti.

Erdoğan'ın belediye başkanlığı ve başbakanlığı döneminde Türkiye'ye takdirle karşılanacak hizmetleri bulunduğunu belirten Böyükçolak, şöyle devam etti:

"Allah ömrünü uzun etsin, sağlık sıhhat versin. Vallahi, ben Recep Tayyip Erdoğan'a dünya lideri diyorum. İslam devletlerine yardım ediyor. Biz ondan çok şeyler bekliyoruz. Ben her zaman söylüyorum, 'Adnan Menderes'in yolundan devam ediyor'. O kazma kürekle yollar yaptı. Şu an İstanbul'a 3. köprü yapılıyor. Kastamonu'ya hizmetleri oldu, havalimanı yapıldı. Bir iki tanede fabrika kurulursa bizim için çok iyi olur. Çünkü herkes İstanbul'a hücum etmez. Birazda yatırımlar Anadolu'ya olsun. Bizin çok madenlerimiz var mesela madenleri çıkarttılar öyle kaldı. Çimento, kağıt gibi fabrikalar yapılabilir mesela." - Kastamonu

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Kastamonu İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title