Haberler

Artvinliler Seçim Sonucunu Horon Oynayarak Kutladı

Güncelleme:

Artvin kent merkezinde toplanan çok sayıda vatandaş, horon oynayarak, resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan'ın 12. Cumhurbaşkanı seçilmesini kutladı.

Artvin'de, resmi olmayan seçim sonuçların öğrenilmesinin ardından aralarında AK Parti İl Başkanı Erkan Balta ve Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi, Atapark karşısındaki Cami Meydanı'nda bir araya geldi.

Konfeti patlatan vatandaşlar, ardından yağmur altında uzun süre davul, zurna ve tulum eşliğinde horon oynadı. Vatandaşların kutlaması yağmura rağmen uzun süre devam etti.

Burada halka hitap eden Erkan Balta, yaklaşık 4 ay önceki yerel seçimlerden parti olarak başarıyla çıktıklarını belirterek, şimdi de Edoğan'ın cumhurbaşkanı seçimindeki zaferini kutlamanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Balta, yerel seçimde olduğu gibi bu seçimde de Artvinlilerin kendilerine destek verdiğini vurgulayarak, "Artvinli hemşehrilerimiz üzerine düşeni yapmıştır. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a desteğini vermiştir. Teşekkür ediyoruz" dedi.

Mehmet Kocatepe de Erdoğan'ın başarısının herkese hayırlı olmasını dileyerek, "Siz bu seçimde Erdoğan'a destek vererek sadece 11 partiye karşı değil, Türkiye'nin süper güç olmasını istemeyen İsrail'e, ABD'ye karşı da savaştınız. Ülkemize, tüm dünyaya hayırlı olsun" diye konuştu.


Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Kocatepe Erkan Balta Artvin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title