Haberler

Cumhurbaşkanı Seçimi

AK Parti Çankırı İl Başkanı Çivitçioğlu: "Çankırı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a en fazla oy veren 4. il oldu"

AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, kent sakinlerinin yüzde 73,83'lük oranla cumhurbaşkanı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a en fazla oy veren 4. il olduğunu söyledi.

Çivitçioğlu, il başkanlığında düzenlediği değerlendirme toplantısında, seçim sonuçlarının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Kentte oy kullanılan 665 sandık bulunduğunu ifade eden Çivitçioğlu, "Çankırı genelinde yüzde 73,83'lük başarıya imza attık. İlçelerimizde bu oranlar daha da yüksek. Yapraklı, 30 Mart seçimlerinde olduğu gibi yine en yüksek oyu vererek birinciliği bırakmadı. Yüzde 89'luk oranla en çok destek veren ilçemiz oldu. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çankırı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a en fazla oy veren 4. il oldu" diye konuştu.

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz de seçim sonuçlarının iyi analiz edilmesi gerektiğini belirtti.

Milletvekili İdris Şahin de sonuçların Çankırı'da muhalefet kalmadığının açık göstergesi olduğuna dikkati çekerek, destek verenlere teşekkür etti.

Belediye Başkanı İrfan Dinç de kentin Başbakan Erdoğan'a güvendiğini gösterdiğini ve milli duruş sergilediğini kaydetti.

Açıklamaların ardından parti önünde kutlama yapıldı. - Çankırı

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Çankırı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title