Haberler

Cumhurbaşkanı Seçimi

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Çağlar: "Seçimlerin ümit ettiğimiz gibi sonuçlanması ve ekonomik istikrarın devam edecek olması çok hayırlı olmuştur"

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, seçimlerin ümit ettikleri gibi sonuçlanmasının ve ekonomik istikrarın devam edecek olmasının çok hayırlı olduğunu söyledi.

Çağlar, cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirdiği yazılı açıklamasında, halkın oyuyla gerçekleştirilen ilk cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alınan sonuçların Türkiye ve millet için hayırlı olmasını diledi.

Seçimlerin bekledikleri ve ümit ettikleri gibi sonuçlanmasıyla ekonomik ve siyasi istikrarın devam edecek olmasının çok hayırlı olduğunu belirten Çağlar, "Sayın Erdoğan gibi iş dünyasına uluslararası özgüven kazandırmış bir başbakanın, cumhurbaşkanı olarak daha büyük katkıları olacağına eminim. Seçimin ilk turda sonuçlanması da iş dünyamız açısından çok hayırlı olmuştur. Türkiye gündemi böylece yeniden siyasetten ekonomiye dönecek; artık işimize bakacağız. Çünkü Türkiye'nin kaybedecek vakti yok. Türkiye Cumhuriyeti'nin 12'nci cumhurbaşkanı olacak Recep Tayyip Erdoğan'ın aktif bir cumhurbaşkanı olarak da iş dünyasının önünü açmaya devam edeceğine inancımız tamdır" değerlendirmesini yaptı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İbrahim Çağlar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title