Haberler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın Büyük Yürüyüş Belgeseli TRT 1'de Başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı’na taşıyan siyasi yürüyüşünü konu alan ’Büyük Yürüyüş’ belgeseli TRT 1 ekranlarında pazartesi günü yayına başlıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı'na taşıyan siyasi yürüyüşünü konu alan 'Büyük Yürüyüş' belgeseli TRT 1 ekranlarında pazartesi günü yayına başlıyor.

Erdoğan'ın siyasi hayatında şimdiye kadar hiç bilinmeyen yönlerini ekranlara taşıyan belgesel elma'S medya tarafından hazırlandı. Belgeselin yapımcılığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Ahmet Hamdi Özsaraç üstlendi. 3 bölümden oluşan belgesel için özel bir ekip 1 yılı aşkın süre Erdoğan'ın siyasi hayatına tanıklık eden çok sayıda önemli isme ulaşarak tek tek görüştü. 28 şubat sürecinden Ak Parti'nin kuruluş sürecine kadar geçen zaman biriminde, kamuoyuna şimdiye kadar yansımayan pek çok önemli olay belgeselde yerini aldı.

1994-2014 20 YILLIK ÇETİN MÜCADELE

Belgesel ekibi 1994 yılında Refah Partisi'nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Erdoğan'ın 2014 Cumhurbaşkanlığı seçim zaferine kadar geçen süreyi masaya yatırıyor. Bu süreçte alınan kritik kararlar, karşılaşılan zorluklar belgeleri ve tanıklarıyla birlikte ekrana getiriyor.

MUHTAR BİLE OLAMAZ DEMİŞLERDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan günümüze kadar geçen 20 yıllık zorlu süreçte yaşanan iç ve dış olayları, kahramanları ve Erdoğan'ın verdiği önemli kararları ve mücadeleyi TRT1 ekranlarına taşıyan belgeselin yapımcısı Ahmet Hamdi Özsaraç, daha önce de Erdoğan'ın hayatını konu edildiği Ustanın Hikayesi programının kurgu ve içerik oluşturmasına da imza atmıştı. Buna ek olarak halen TRT ekranlarında yayınlanan yaşanmış önemli olayların 24 saat öncesinin işlendiği 24 (-) Eksi Programının da yapımcılığını sürdürmektedir.

Okuduğu şiir yüzünden demir parmaklıklar ardına gönderen güçlerle Erdoğan'ın mücadelesine özel önem veren belgesel Erdoğan'ın Pınarhisar Cezaevi'ndeki günleriyle ilgili çok sayıda belge, fotoğraf ve görüntüyü de ilk kez ekranlara taşıyor.

Muhtar bile olamaz dedikleri bu süreç sonrası Ak Parti'nin kurulması ve günümüze kadar ki yaşananları da içine alan son bir bölümle Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığına giden Büyük Yürüyüşü izleyici ile buluşturuluyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title