Haberler

Cumhurbaşkanı'nın Kapısını Kullanan Sürücü Ortalığı Ayağa Kaldırdı

Güncelleme:

Ankara Esenboğa Havalimanı'na yanlışlıkla Cumhurbaşkanı'nın giriş yaptığı kapıdan geçen sürücü alarma neden oldu.

Edinilen bilgiye göre 63 yaşındaki bir kişi 14 Temmuz'da İstanbul'dan uçakla Ankara Esenboğa Havalimanı'na geldi. Otoparktaki aracına binen bu kişi Afyon'a gitmek üzere Ankara istikametine çıkmak istedi. Yanlışlıkla Cumhurbaşkanı'nın giriş yaptığı kapıdan geçen sürücü, uçakların 'taksi' yoluna yöneldi. Yoluna devam eden ve 2'nci piste girmek üzereyken fark edilen otomobil, havalimanında alarma neden oldu.

DÖRTLÜLERİ YAKIP BEKLEDİ

Kule, bu sırada inişe geçen uçakların pisti pas geçmesini sağlarken, havaalanı pistine girdiğini fark eden sürücü de panik halde dörtlülerini yakarak beklemeye başladı. Araç, daha sonra güvenli bir şekilde pistten çıkarıldı. Esenboğa Emniyet Amirliğine götürülen ve ifadesi alınan sürücü, şeker hastası olduğunu belirterek, "Ankara istikametine çıkmak istedim. Yolumu şaşırmışım. Pisti gördüğümde ilk önce duble yol sandım. Hatta kendi kendime, 'Bu kadar güzel duble yol görmemiştim' dedim. Sonra pistte olduğumu anlayınca, dörtlülerimi yakıp beklemeye başladım" dedi.

"MAKAM SANDIK, KAPIYI AÇTIK"

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin havalimanı çalışanları için verdiği iftar yemeği esnasında yaşandığı sanılan olayın ardından soruşturma açıldı. Sonucunda Ankara Valiliği, ihmali bulunduğu öne sürülen iki polis memurunu, havaalanından alarak Ankara merkezde görevlendirdi. Güvenlik görevlileri ise ifadelerinde kapının açık unutulduğu iddialarını kabul etmedi. Görevliler aracı makam otomobili sandıklarını belirterek, kapıyı bu yüzden açtıklarını söyledi. Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin ise kusuru bulunduğu belirtilen görevliler hakkında açtığı soruşturma devam ediyor. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500

Yorumlar (8)

akp rteMobil-ANDROID:

ADAM GIBI ADAM OYLAR SANA UZUN ADAM (bizim yolumuz dikenlidir ayagını seven gelmesin RTE)

27
27
yanıtYanıtla
Rahmetli:

kasimpasali sen hem cumhurbaskanisin , hem de gercek bir musluman. . Neden bu kadar turklerden ve muslumanlardan korkuyorsun. ????????hem pek cok ta korumalarin var. . . . niye bu kadar korkun var. ??????????

19
6
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞLI:

CUMHURBAŞKANI GÖLGESİNDEN KORKAR OLDU KORUMALARI ÇOĞALTIN ETRAFINDA KALIN DUVAR ÖRSÜNLER

12
8
yanıtYanıtla
EKSU TSUROZ T''EVGİN:

her gördüğün siyah arabaya kapı açarsan olacağı bu iyi olmuş memurlara

16
0
yanıtYanıtla
YAZIK:

BU MEMLEKETTE HAYİNDEN COK NE VAR KORUMAYLA GEZECEK TABİİ. .

7
6
yanıtYanıtla
Metin:

Yaw bırak başkanlığı bi şu ülkedeki aç susuz kalacak anüs tipli insanları bi görelim

3
3
yanıtYanıtla
..:

SANKİ ÇOK ÖNEMLİ BİR DURUM DÜNYA ADETA SIRITIYOR GÜLÜYOR ZUHAAAAAAAAAAAAAAAAAA

1
1
yanıtYanıtla
sarayla görüşen mhp li- baykal:

Tuğrul ile haziranda grupla ayrıl gel gel pazarlığı yapıldı kimse katılmayınca kaldı. bugünlerin tezgahı şimdi anlaşıldı. baykal a da aynısı. SONUÇ: şimdi koalisyon olmuyor samimiyeti kaldı mı?biz istesekte istemesekte bunları yaşatacaklardı TEKRAR SEÇİM i. chp 32 gün boş oyalandı. mhp şartların bu dedi çocuklar biliyor bile bile gittikte olmadı yaptılar. . . . . . . . . . . . iktidar paylaşılır mı ya.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title