Haberler

Cumhurbaşkanı'nın Güzergahında Kaza. 1 Trafik Polisi Yaralandı...

Haber: Özgür ALTUNCU - Kamera: Yaşar KAÇMAZ, İstanbulDHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çatalca dönüşünde kullandığı güzergahta görev yapan motosikletli bir trafik polisi kaza geçirdi. Motosikletiyle birlikte bariyerlere çarpıp takla atan polis memurunun yardımına meslektaşları koştu. Bir süre yerde yatan trafik polisi ambulansla Vakıf Gureba Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

BARİYERE ÇARPARAK TAKLA ATTI

Çatalca'da bir cenazeye katıldıktan sonra saat 14: 30 sularında Beylerbeyi Sarayı'na geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyu TEM Otoyolundan yolundan E-5'e bağlanırken Bayrampaşa mevkiinde sivil bir araç konvoyun önüne geçti. Yolu açmaya çalışan motosikletli trafik polislerinden biri aracı kenara çekmeye çalıştı. Bu sırada motosikletinin hakimiyetini kaybeden polis memuru bariyerlere çarparak takla attı. Yaralı polis memuru hastaneye kaldırılırken, motosikleti de çekici tarafından götürüldü.

"KONVOYDAYMIŞIM FARKINDA DEĞİLİM"

İsmini vermek istemeyen ve konvoyun önüne geçtiği belirtilen araç sürücüsü kazayı"Ben konvoydaymışım. Farkında değilim. Aracımda problem vardı. Servise götürüyordum. O sırada konvoy geçiyor ben farkında değilim. Sağ şeride girdim. Bu motorcu abi beni takip et dedi. Sonra dengesini kaybetti, bariyere çarptı ne yazık ki" diye anlattı.Sürücü, polisler tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

POLİSİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Bu arada kaza geçiren polis memuru Metin E'nin sağlık durumunun iyi olduğu bir süre müşahede altında tutulacağı öğrenildi...

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Çatalca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title