Haberler

Cumhurbaşkanı'nı Bozkurt İşaretiyle Selamlayan Kadın Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim otobüsü geçerken bozkurt işareti yapan Seher Kayıhan, Cumhurbaşkanlığı koruma polisleri tarafından gözaltına alındı.

Milliyetçi Hareket Parti Uşak Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Seher Kayıhan, toplu açılış törenine katılıp, halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim otobüsü geçerken bozkurt işareti yapınca Cumhurbaşkanlığı koruma polisleri tarafından gözaltına alındı.

BOZKURT İŞARETİ YAPTI, KORUMALAR BİNAYI BASTI

Uşak Belediyesi'ni ziyaret ettikten sonra Uşak Bir Eylül Stadyumu'na Cumhurbaşkanlığı otobüsü ile eşi Emine Erdoğan'la birlikte halkı selamlayarak hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurtuluş Mahallesi Cimcim Caddesi üzerindeki MHP Uşak İl Başkanlığı önünden geçtiği sırada, parti binasının camına çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bozkurt işareti yapan MHP Uşak Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Seher Kayıhan, apar topar parti binasına giren Cumhurbaşkanlığı koruma polislerini karşısında görünce şaşkına döndü.

CUMHURBAŞKANI'NA HAKARETTEN GÖZALTINA ALINDI

Cumhurbaşkanı'na işaretle ve sözlü olarak hakaret ettiği iddia edilen Kayıhan, 3 koruma polisi tarafından Uşak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayı haber alan MHP Uşak İl Başkanı Ali Kurt, parti yöneticileri ve çok sayıda partili Uşak Emniyet Müdürlüğü önüne geldi.

"UŞAK'A GELECEĞİ İÇİN HİZMETLER HIZLANDI"

Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde gözetim altına alınan Seher Kayıhan, ifadesinde, "Cumhurbaşkanını bozkurt işareti ile selamladım. Kendisi Uşak'a geleceği için belediye hizmetlerinin hızlandığını görünce de daha sık gelmesini istediğimi belirten bir konuşmada bulundum. Ancak, beni duymadı." dediğini aktardı.

PARTİLİLER ALKIŞLARLA KARŞILADI

Kayıhan, ifade vermesinin ardından yarın mevcutlu olarak savcılğa götürülmek üzere serbest bırakıldığını da söyledi. 2 saat sonra serbest bırakılan Kayıhan, çok sayıda partili tarafından alkışlarla karşılandı.

"HÜCRE EVİNİ BASAR GİBİ GİRDİLER"

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen MHP Uşak İl Başkanı Ali Kurt, MHP olarak talihsiz bir olay yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanının şehrimizi ziyaretinden sonra parti binamızın önünden geçerken parti yöneticilerimizden Seher Kayıhan'ın bozkurt işaretinden rahatsız olan koruma polisleri bir terör örgütünün hücre evini basar gibi parti binasının içerisine girerek başkanlarımızın hiçbirisi ile muhatap olmadan üyemizi alarak emniyet müdürlüğüne götürdüler. Biz Türkiye Cumhuriyeti kurallarına göre kurulmuş bir partiyiz. Bir siyasi partiye, baskın yapar gibi gelip, parti mensubumuzu gözaltına alması hiçbir yasada geçmez. Yaşanan olayı kınıyoruz.

"KORUMA POLİSLERİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

Koruma polisleri hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Uşak emniyetini de kınıyoruz. Biz, bir terör örgütü değiliz. Cumhurbaşkanının MHP il binasından farklı bir şekilde selamlamasının beklenmesi yanlış. Ülkücülerin bozkurt işareti ile özdeşleştiği bütün dünyaca bilinmektedir. Ülkücülerin bozkurt işareti ile cumhurbaşkanını selamlanmasında ne mahsur olduğunu anlamış değiliz. İktidarı kaybetme korkusunun nerelere kadar uzandığını ve nerelere vardığını halkımızın takdirine bırakıyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kayıhan Eylül Yerel Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı?
500

Yorumlar (83)

haydi:

oylar mhp ye

15
179
yanıtYanıtla
Adınızı YazınNE MUTLU TÜRKÜM DİYENE:

:)) KORKUYORLAR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ. HAAA BU ARADA BİJİ PKK DESE ZAFER İŞARETİ YAPSA MEVKİİİ BLE ALABİLİRDİ TEK SUÇU TÜRK OLMAK VE ÜLKÜCÜ OLMAK.

11
151
yanıtYanıtla
CizreliMobil-IOS:

Sanki Sultan Süleyman mübarek Oylar HDP ye

44
4
yanıtYanıtla
FIRFIR:

KORKU DAĞLARI SARDI , AKP İKTİDARDAN DÜŞTÜĞÜ GÜN NELER OLACAĞINI BİLİYOR . BAYANI TEBRİK EDİYORUM.

32
3
yanıtYanıtla
muhammed asımmobilWeb@haberler.com:

Bozkurt isareti ne zaman yasaklandi padisah hazretlerinin polisleri Korkunun ecele faydasi yok. Tunelin sonu gorundu herkes safını belirlesin.

28
3
yanıtYanıtla
ButterflyMobil-IOS:

Helal olsun tabii ki MHP

26
4
yanıtYanıtla
HASAN TAHSİN:

YENİ TÜRKİYE''DEN MANZARALAR. HERKES RABİA İŞARETİ YAPACAK, ESMA''YA AĞLAYACAK. TAYYİP KANUNLARI. . .

26
1
yanıtYanıtla
yusuf yusuf:

korkunun ecele faydasi yooooooook, tek care MHP. . . .

22
3
yanıtYanıtla
Zulfu YukselmobilWeb@haberler.com:

Sasirmis bu yahu .... Millet cayir cayir zafer isareti yapip , gozunuze sokuyor , o batmiyorda , “ bozkurt “ mu batiyor .. Hain siniz arkadas .... Dupeduz hainsiniz ..

24
0
yanıtYanıtla
karamnoğlu:

çakallar bozkurdu görünce ister istemez telaşla ne yaptığını bilmeden saldırabilirler ablası o yüzden bunlara çok görmemeklazım .

19
4
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title