Haberler

Cumhurbaşkanı İçin Özel Televizyon Kanalı Kuruluyor

Güncelleme:

1 Kasım'daki seçimler öncesi Saray için televizyon kanalı kuruluyor. Kanal, Erdoğan'ın konuşmalarını ve programlarını yayınlayıp Saray'dan 24 saat canlı yayın yapacak.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 1 Kasım'da yapılması beklenen seçim kampanyaları öncesinde televizyon kanalı kuracağı belirtiliyor. Saray'dan 24 saat yayın yapacak olan kanalın, bir aya kadar yayın hayatına başlaması bekleniyor.

30 CANLI YAYIN ARACI SATIN ALINACAK

Saray'ın kullanımına sunulmak üzere 30 canlı yayın aracı alınacağı, sadece 1 canlı yayın aracının 300 bin dolara mal olacağı iddiaları, bazı basın organlarında daha önce yer almıştı. Sivil Savunma Müsteşarlığı üzerinden alınacağı belirtilen araçların, Erdoğan'ın mitingleri ve muhtarlara yaptığı konuşmaların canlı olarak aktarılması için kullanılacağı kaydediliyor. TRT bünyesinde faaliyet göstermesi planlanan kanalın başına TRT genel müdür yardımcılarından birinin getirileceği ileri sürülüyor. Çalışmaların, belirlenen bu ismin koordinesinde devam ettiği ifade ediliyor.

GİDERLER ÖRTÜLÜ ÖDENEK VE TRT BÜTÇESİNDEN KARŞILANACAK

Edinilen bilgilere göre, kurulacak kanal, Erdoğan'ın programlarını, konuşmalarını ve Saray'daki kabullerini yayınlayacak. Kalan zamanlarda ise eski konuşmaların tekrarlarını verecek. Kanalın bütçesinin bir kısmı, Cumhurbaşkanı'na ayrılan örtülü ödenekten, geri kalanı da TRT bütçesinden karşılanacak. Kanal çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanarak erken seçim öncesinde faaliyete geçirilmeye çalışılacağı belirtiliyor. (Kaynak:T24)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Teknoloji Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (87)

ethem:

Seni başkan yapacagiz

18
28
yanıtYanıtla
orti:

Sürekli izleyecegim

13
26
yanıtYanıtla
Bursa:

Cebinden çıkmayacak o para milletin cebinden odeniyor.

25
7
yanıtYanıtla
ALTAI KAI:

:)) o konuşsun ama kanalı açmazsam sesi kısılır yani KONTROL BENDE

26
6
yanıtYanıtla
erdoğan demir:

çokta lazımda haddinden fazla kanal var zaten

15
14
yanıtYanıtla
YETER:

ARTIK. ŞİMDİDE. ÖZEL. TELEVİZYON. KURACAKMIŞ. NE. KONUŞACAK. İNSANLARA. TÜRKİYEYİÇOK. İYİ. YERLEREMİ. GETİRDİK. DİYECEK. İŞTE. DURUM. ORTADA. KİMİN. PARASIYLA. KURUYOR. BU. NE. İYCE. ŞİRAZEDEN. ÇIKTILAR. AMERİKADA. BİLE. OBAMADA. YOK. BÖYLE. BİR. ŞEY. SONUÇ. OLARAK. MEMLEKETİ. NE. HALE. GETİRDİ. İNSANLAR. RESMEN. AYRIŞMIŞ. İYCE. ANASINI. BELLİYECEK. YA. ARKADAŞ. BIKTIK. YETER. DELİRMEMEK. ELDE. DEĞİL. BU. NEDİR. BU. KADARDA. OLMAZ.

17
10
yanıtYanıtla
orhan:

inadına rte

6
21
yanıtYanıtla
tabi tabi:

Ak partili kardeşlerim size sesleniyorum.. Artık uyanmanız icin daha nelerin olması gerekli. Şunlari görüp hala nasıl destek verebiliyosunuz sizi şaşkınlıkla izliyorum.

22
4
yanıtYanıtla
akınt:

babasının parasını harcıyor sankı olsede bı nefes alsak şeytanın bu adamdan ogrenıceği çok şe var

19
6
yanıtYanıtla
GÖÇMEN KIZI:

TV AÇSA NE OLACAK. MİLLETİN YÜZÜNE BAKMAYA HALİ YOK, ÖLÜ BALIK GİBİ BAKIYOR ARTIK. .

20
5
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title