Haberler

Cumhurbaşkanı Gül Veda Ziyaretlerine Başladı, İlk Ziyaret TBMM Başkanı Çiçek'e

Görev süresi 28 Ağustos'ta dolacak olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, veda ziyaretlerine başladı. Cumhurbaşkanı Gül, ilk veda ziyaretlerine TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i makamında ziyaret ederek başladı.

Görevini 28 Ağustos'ta, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde galip gelecek adaya devredecek olan Cumhurbaşkanı Gül, veda ziyaretlerine TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i ziyaret ederek başladı.

Cumhurbaşkanı Gül'ü Meclis'in kapısında TBMM Başkanı Çiçek karşıladı. Gül'ün ziyareti için TBMM girişinde resmi tören düzenlenirken, Gül kendisini bekleyen tören kıtasını selamladı. Gül daha sonra TBMM Başkanı Çiçek'in makamına geçti. Gül ve Çiçek burada gazetecilere kısa bir süre görüntü verdikten sonra görüşmelerine basına kapalı olarak devam etti. Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Cumhurbaşkanı Gül, görev süresinin dolmasına 24 gün kala bugün ikinci ziyaretini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yapacak.

Kaynak: ANKA / Güncel

Abdullah Gül Cemil Çiçek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title