Haberler

Cumhurbaşkanı Gül'den Veda Resepsiyonu

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görev süresinin sona ermesinden önce devlet erkanına veda resepsiyonu verdi.

Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ün ev sahipliğinde Çankaya Köşkü'nde verilen resepsiyona, Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da katıldı.

Köşk'teki resepsiyonlarda konuklarını Büyük Şeref Salonu'nun girişinde karşılayan Gül çifti, bu kez farklı bir uygulama yaptı. Gül çifti, konuklar yerlerini aldıktan sonra salona geldi.

Eşlerle bin 100 kişiye davetiye gönderilen resepsiyonda, Gül ve Hayrünnisa Gül, konuklarla sohbet ederek kısa süre salonda dolaştı. Gül çifti, 12. cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile bir araya geldi. Sohbet ve fotoğraf çekiminin ardından Cumhurbaşkanı Gül, kürsüye çıktı. Konuşmasına başlamadan önce Erdoğan çifti ve eşi Hayrünnisa Gül'ü sahnenin önüne davet eden Gül, konuklara kısa bir veda konuşması yaptı.

Konuşmanın ardından Gül ve Erdoğan, salonda bir süre birlikte dolaşarak konukların tebriklerini kabul etti. Gül ve Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanlarıyla sohbet etti.

Başbakan Erdoğan'ın gazetecilerin sorularını yanıtladığı sırada Gül ve Hayrünnisa Gül ile Emine Erdoğan, 8'inci Cumhurbaşkanı Semra Özal ile görüştü. Hayrünnisa Gül, Emine Erdoğan ve Semra Özal, "Üç first lady bir arada" sözleriyle anı fotoğrafı çektirdi.

Gül, Çiçek ve Erdoğan çiftleri daha sonra kendileri için ayrılan bölümde bir süre oturarak sohbet etti. Bu sırada konuklar, tebrik etmek ve fotoğraf çektirmek için Gül ve beraberindekilerin yanına geldi.

Resepsiyona, TBMM Başkanı Çiçek, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel, Başbakan yardımcıları ve bakanlar, yüksek yargı başkan ve üyeleri, çok sayıda milletvekili, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, yabancı misyon temsilcileri ve basın mensuplarının aralarında bulunduğu davetliler katıldı. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hayrünnisa Gül Emine Erdoğan Abdullah Gül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title