Haberler

Cumhurbaşkanı Gül Uçakta Değil, Riga'da Konuştu

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Gül, Letonya'ya gelirken kendisine eşlik eden köşe yazarları ve bazı gazetecilerle konuştu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Letonya'ya gelirken kendisine eşlik eden Köşe yazarları ve bazı gazetecilerin Ankara temsilcilerine uçakta değil, Riga'da kaldığı otelde konuştu.

Cumhurbaşkanı Gül havalimanından doğruca kalacağı Radison Blue otele geldi. Gül otelde bir süre dinlendikten sonra kendisine eşlik eden gazetecilerle sohbet toplantısı düzenledi. Muhabirlerin alınmadığı sohbet toplantısının başından kısa bir görüntü verildi. Cumhurbaşkanı Gül'le sohbet toplantısına heyette yer alan Hürriyet Gazetesi Yazarı Sedat Ergin, Akşam Gazetesi Yazarı İsmail Küçükkaya, Vatan Gazetesi Yazarı Ruşen Çakır, Sabah Gazetesi Yazarı Emre Aköz, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Zaman gazetesi Ankara temsilcisi Mustafa Ünal, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Bugün Gazetesi Ankara Temsilcisi Adem Yavuz Arslan katıldı. Sohbet toplantısının içeriğine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Gül Letonya Riga Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title