Haberler

Cumhurbaşkanı Gül Twitter'dan Dün Verdiği Resepsiyonu Değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter üzerinden dün verdiği resepsiyona ilişkin fotoğraflar paylaştı ve değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter üzerinden dün verdiği resepsiyona ilişkin fotoğraflar paylaştı ve değerlendirmelerde bulundu. Gül, "Ay sonunda görevi devredeceğim Tayyip Bey'i ve Emine Hanım'ı eşimle beraber tebrik ettik ve başarılar diledik" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Gül, Twitter hesabı üzerinden takipçileri ile dün verdiği resepsiyona ilişkinj olarak değerlendirmelerde bulundu. Kürsüde konuşma yaparken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Gül fotoğraf hakkında, "Dün devlet erkanına verdiğim veda resepsiyonunda hükümet, meclis, yargı mensupları, komutanlar, kamu yöneticileri ve yabancı büyükelçilerle son defa bir araya geldik" ifadelerini kullandı.

Kendisi, Hayrunnisa Gül, recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'ın bulunduğu bir fotoğraf hakkında da, "Ay sonunda görevi devredeceğim Tayyip Bey'i ve Emine Hanım'ı eşimle beraber tebrik ettik ve başarılar diledik" yorumunu yaptı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Hayrunnisa Gül Abdullah Gül Twitter Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title