Haberler

Cumhurbaşkanı Gül Kayseri'de Düğüne Katıldı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Gül ve eşi, Kayserili iş adamı Mustafa Çelik'in oğlu ile eski milletvekillerinden Ömer Faruk Ekinci'nin düğününe katıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, iş adamı Mustafa Çelik'in oğlu ile eski milletvekillerinden Ömer Faruk Ekinci'nin kızının düğününe katıldı. Yaşar Çelik ve Şeymanur Ekinci'nin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Gül ile Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan yaptı.

Flamingo Düğün Salonundaki törene, Gül çiftinin yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bazı milletvekilleri ile Cumhurbaşkanı Gül'ün annesi Adviye Gül ve babası Ahmet Hamdi Gül de katıldı. Cumhurbaşkanı Gül'den önce düğün salonuna gelen Adviye Gül ve Ahmet Hamdi Gül, kapıdan salona gitmek için golf arabasına bindi.

Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ü, gelin Şeymanur Ekinci ve damat Mustafa Çelik ile aileleri kapıda karşıladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin nikahı kıydığı törende, çiftin şahitliğini Cumhurbaşkanı Gül ve Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan yaptı. Tören, basına kapalı gerçekleşti.

Düğün öncesinde, Enerji Bakanı Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, 70 yaşından sonra kayak yapmayı öğrenmesiyle ünlenen Hasan Mutlu ile kısa süre sohbet etti. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Hayrünnisa Gül Mustafa Çelik Abdullah Gül Ekinci Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title