Haberler

Cumhurbaşkanı Gül İzmir'de

Kale Pratt&Whitney Uçak Motor San. A.Ş. Fabrikası’nın açılış törenine katılmak üzere İzmir’e gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hamidiye Camisi’nde cuma namazını kıldı.

Kale Pratt&Whitney Uçak Motor San. A.Ş. Fabrikası'nın açılış törenine katılmak üzere İzmir'e gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hamidiye Camisi'nde cuma namazını kıldı. Namaz sonrası vatandaşların alkışlarıyla karşılanan Gül, Mithatpaşa Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi önünde öğrenci ve öğretmenlerle fotoğraf çektirdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kale Pratt&Whitney Uçak Motor San. A.Ş. Fabrikası'nın açılış törenine katılmak üzere İzmir'e geldi. İzmir'de konakladığı otelden ayrıldıktan sonra Hamidiye Camisi'nde cuma namazını kılan Gül, 85 yaşında hayatını kaybeden Zehra Palamutçuoğlu'nun cenaze namazına da katılarak ailesine taziyede bulundu. Gül'ü görmek isteyen vatandaşlar cami önünde bekledi, Gül'ü alkışlarla karşıladı. Bu sırada Leyla Celahir isimli bir vatandaş, kayıp kardeşi Murat Celahir'in bulunması için Gül'den yardım talebinde bulundu. Leyla Celahir'in irtibat numarasını isteyen Gül, daha sonra Mithatpaşa Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi önünde öğrenci ve öğretmenleriyle fotoğraf çektirdi. Abdullah Gül'e İzmir Valisi Mustafa Toprak ve İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da eşlik etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Gül Hamidiye İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title