Haberler

Cumhurbaşkanı Gül: Hiç Kimse Şimdiden Bu Benim Cebimde Dememektedir

"mit YASASINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM" MİT yasasına ilişkin bir soruya Cumhurbaşkanı Gül, "Bu yasayı da yakından takip ediyorum.

"mit YASASINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM"

MİT yasasına ilişkin bir soruya Cumhurbaşkanı Gül, "Bu yasayı da yakından takip ediyorum. İlgili bakanı ve müsteşarı çağırıp fikirlerimi söylemişimdir. Bu tip yasalar tartışmalı konulardır işin doğası gereği. Gayet dikkatli bir şekilde görüşlerimi paylaşıp tavsiye ettim. Nihayetinde yasayı TBMM yapar. Milletvekillerinin vereceği bir karardır" diye yanıt verdi.

"HİÇ KİMSE ŞİMDİDEN BU BENİM CEBİMDE DEMEMEKTEDİR"

Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin bir soruya Cumhurbaşkanı Gül, seçim takviminin açıklandığını belirterek, "Başbakan'la konuşacağız dedim. Yapmadık ama yakında konuşacağız tabi ki. Şüphesiz ki başka adaylar da söz konusu olacaktır ve neticede Türk halkı karar verecektir. İkimiz konuşacağız deyince farklı farklı eleştiriler duyuyorum. Hiç kimse şimdiden bu benim cebimde dememektedir. Daha önce de söyledim 'benim de ne düşündüğüm muhakkak önemli olacak' dedim" açıklamasında bulundu.

RUSYA-UKRAYNA GERGİNLİĞİ

Rusya-Ukrayna gerginliğine ilişkin bir soruya Cumhurbaşkanı Gül şu şekilde yanıt verdi: "Bölgemizde cereyan ediyor her şey. Kırım tarafı, Karadeniz bütün bunlar bir bölge olarak düşündüğümüzde buralardaki istikrar hepimizin aradığı birinci unsur. NATO içinde dayanışmayı göstermenin sırası. Değişik seviyelerde NATO toplantıları yapılıyor. Bütün bunlar problemin diyalogla, uluslararası hukuk içerisinde çözülmesi, problemlerin daha büyümemesi için yapılan çalışmalardır. Ümit ediyoruz ki uluslararası hukuk hiç bir zaman göz ardı edilmez. Toprak bütünlüğü korunur ve saygı duyulur. Dikkatli bir diplomasinin yürütülmesi ve problemin büyümeden çözülmesine önem veriyoruz. Bunun için de sürekli istişareler içerisindeyiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Abdullah Gül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title