Haberler

Cumhurbaşkanı Gül'den Veda Tweeti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Mahallemizdeki çocuklarımızla bu son bayramlaşmamız oluyor" dedi.

Twitter hesabından Ramazan Bayramı'yla ilgili paylaşımlarda bulunan Gül, "Herkesin bayramını kutluyorum. Küçüklerin gözlerinden öperim" dedi.

Gül, "Bu mübarek günde tüm İslam aleminde yaşanan acıların son bulmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullanırken, Bayram namazını Sultanahmet Camii'nde kıldığını anımsattı.

"VATANDAŞLARIMIZLA BAYRAMLAŞTIK"

Vatandaşlar bayramlaştığı anın fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Gül, "Vatandaşlarımızla bayramlaştık. Gösterdikleri sıcak ilgi nedeniyle hepsine teşekkür ederim" notunu da düştü.

Taksicilerle birlikte çay içip bayramlaştığı ana ilişkin bir fotoğrafı da tweetleyen Cumhurbaşkanı Gül, "Ardından Tarabya'daki taksici ve minibüsçü esnafıyla bayramlaştık" dedi.

"BU SON BAYRAMLAŞMAMIZ"

Gül ayrıca "Köşk'e varınca her zaman olduğu gibi önce koruma personeliyle sonra Tarabya'da mahalleli çocuklarla bayramlaştık" ve "Mahallemizdeki çocuklarımızla bu son bayramlaşmamız oluyor" diyerek bu tweetlere ilişkin görselleri de paylaştı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Ramazan Bayramı Abdullah Gül Twitter Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

SELIM:

BI GIT YA NE OLDU AKPYE ONCA YALAKALIK YAPTIN KAPININ ÖNUNE KOYUP SATTILAR MI SENI.BU KADAR SILIK BIR C. BASKANI GÖRMEDI BU ULKE TAYYIPIN LAFLARINI KENDINE NASIL YEDIREBILIYORSUN MIY MIY DA MIY MIY

5
1
yanıtYanıtla
Deeleck:

Çokta tınnn yani.. Elveda sana..

5
1
yanıtYanıtla
vatansever80:

bizim için yok hükmündesiniz eger birleşmiş milletlerde imzalamış oldugunuz ikiz yasaları açıklamış olsaydınız ne olurdu bilemem zaten cumhurbaşkanı olmanız ilerde yargılanmamak içindi ama bu millet emin olun sizi hem yargılayacak hem daha fazlasını yapacaktır siz bölünme anayasasını imzalayıp yeterince ihanet ettiniz bu ülkeye ikiz yasalar daha uygulamaya geçmedi uygulanmaya başladıgında makarnacılar eyvah diyecekler fakat iş işten geçmiş olacaktır sayın gül dokunulmazlık zırhısizi kurtaramayacaktır

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title