Haberler

Cumhurbaşkanı Gül, Cso Konserini İzledi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) Ankara'ya Gelişinin 90. Yılı Özel Konseri’ni izledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) Ankara'ya Gelişinin 90. Yılı Özel Konseri'ni izledi.

Cumhurbaşkanı Gül'ü, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu'na gelişinde, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve CSO Şefi Rengim Gökmen karşıladı. Cumhurbaşkanı Gül konser öncesinde bina girişindeki fuaye alanında yer alan, CSO'nun tarihine ilişkin fotoğraf sergisini gezdi. Sergide, bir kısmı Cumhuriyet dönemi öncesinden olmak üzere, yaklaşık 40 fotoğrafta, CSO'nun Ankara'ya gelişi, yurt içi ve yurt dışı turneleri ile CSO ile sahne almış misafir şef ve solistlerin fotoğrafları yer alıyor. CSO Müdürü Ayhan Sancar, CSO Müdür Yardımcısı Altan Kalmukoğlu ve fotoğrafların birçoğunu çeken fotoğraf sanatçısı Kadir Erten, Cumhurbaşkanı Gül'e sergi hakkında bilgi sundular.

Konserin sonunda CSO'ya yaptığı katkılardan dolayı Cumhurbaşkanı Gül, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'e plaket verdi. Konseri, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, sanatçı ve iş adamları ile basın kuruluşlarının temsilcilerinin de yer aldığı geniş bir kitle izledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Gül Necdet Özel Ömer Çelik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title