Haberler

CHP'li Vekilin Köşk Esprisine Gül, Tebessüm Etti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Gül, ÖSYM'nin yaptığı YGS'nin sorularının açıklanması talebini iletmek için gelen CHP milletvekillerini Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

CHP'li dört vekil üniversite sorularının açıklanması talebiyle Köşk'e çıkarakCumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştü. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan'ın, "Bu konuyu görüşmek üzere Eylül ayında gelelim mi?" sorusuna Gül, tebessüm etmekle yetindi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse ve CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’ı Çankaya Köşkü’nde kabul etti. Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından CHP milletvekilleri, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.



YILMAZ: 2 MİLYON ÖĞRENCİNİN GELECEĞİ SÖZ KONUSU

CHP Uşak Milletvekili Yılmaz, Cumhurbaşkanı Gül ile ÖSYM'nin yaptığı YGS’nin sorularının açıklanmamasıyla ilgili görüştüklerini bildirdi. 2 milyon öğrencinin geleceğinin söz konusu olduğunu söyleyen Yılmaz, “Biz burada 2 milyon öğrencimizin sesi olarak Cumhurbaşkanımız ile görüşmeye geldik. ÖSYM’nin son yıllarında yaptığı bütün sınavlarda hatalı soruların olduğu mahkeme kararıyla tespit edildi. Şimdi bu şekilde açıklanmayarak, hatalı soruların olup olmadığı anlaşılamamış duruma getiriliyor” diye konuştu.

"UMARIM SESİMİZİ ÖSYM BAŞKANLIĞI DUYAR"

Cumhurbaşkanı Gül’ün bu konuyu araştıracağını, görüşeceğini, bu 2 milyon öğrencinin ve velilerin sesini dinleyeceğini söylediğini bildiren Yılmaz, “Umarım bu sesimizi ÖSYM Başkanlığı duyar” dedi.

"GÜL, SOMUT ADIM ATMADI?"

Bir gazetecinin “Cumhurbaşkanı Gül, somut adım atacak mı?” şeklindeki sorusuna Yılmaz, “ÖSYM Başkanı ile görüşeceğini bildirdi” yanıtını verdi.

Bir gazetecinin “Bilgi Edinme Kanunu çerçevesinde bu adımlar atılıyor. ÖSYM tarafından. Sayın Cumhurbaşkanının onayladığı bir kanundu” demesi üzerine Yılmaz, “O konuda görüş belirtmedi” ifadesini kullandı.

TOPLANTIDA BAŞKA NE KONUŞULDU?

Başka bir gazetecinin “1 saati aşkın görüşme yaptınız, güncel konularla ilgili sohbet etme şansınız oldu mu?” sorusuna ise CHP’li Yılmaz, “Hayır, sadece bu konuya ilişkindi görüşmemiz” yanıtını verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çankaya Köşkü Abdullah Gül Enver Yılmaz Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (2)

can:

aciklamazlar tabiki cocuklarin hakkini nasil calacaklarinin hesabini yapiyorlar kendi cocuklari abd de surada burada parali okullara gidiyo milletin cocugunuda okula sokmayacaklar bak goreceksinizki bunun altinda cok buyuk sorunlar cikacak istediklerini istedikleri yerlere sokacaklar

8
2
yanıtYanıtla
demir han efe:

sayın cumhurbaşkanım bu chp liler için çankaya köşkü yakınlarında bir gece kondu sığacak kadar arsa yokmu.adamlar her gün köşk yollarında.duvarı kılıçtaroğlundan,çatısı bahçeliden bir gece kondu kursalar bari.yazık adamlara.bunlar meclise kendilerinin yakışmadığını düşünüyorlar sanki.milletin vekilleri bu kadar hafif olmasalar iyi olurdu ama ne yaparsınki özgür bir ülkede bunlar hoş görülebilir ama onurlu görülmez.birde bu ülkede demokrasi yok diye çığırtkanlık yapmazlarmı,gelde sabret.allah ıslah etsin ne diyelim.

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title