Haberler

Cumhurbaşkanı Gül Adına Hatıra Ormanı Oluşturuldu

Zonguldak’ta "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül" adına oluşturulan hatıra ormanına 515 fidan dikildi.

Zonguldak'ta Orman Haftası dolayısıyla "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül" adına oluşturulan hatıra ormanına 515 fidan dikildi.

Vali Ali Kaban, törende yaptığı konuşmada, Zonguldak'ın yer altınının yanı sıra yer üstü zenginliklerinin de çok fazla olduğunu söyledi.

Orman teşkilatının çok büyük mesafe kat ettiğini ve heyecan verici derecede müthiş çalışma aşkıyla dolu olduklarını anlatan Kaban, "Bölgenin her yerde bulunamayacak oranda orman varlığına sahip. Bu zenginliği bir şekilde hayatın içerisine dahil etmemiz gerekiyor. Artık Zonguldak'ı kömürü ve demir çeliği, yeşiliyle ve elbette denizden dolayı mavisiyle de anılır hale gelmesini sağlamamız gerekiyor" diye konuştu.

Orman Bölge Müdürü Musa Çelebi ise hatıra ormanının gelecek yıllarda piknik alanı olarak da kullanılabileceğini kaydetti.

Zonguldak-Ankara karayolunun 15. kilometresindeki hatıra ormanına Vali Kaban, daire müdürleri ve engelli öğrenciler tarafından 11 türde 515 fidan dikildi. - Zonguldak

Kaynak: AA / Güncel

Abdullah Gül Ali Kaban Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title