Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hava Limanında Gizemli Dosya

Güncelleme:

Yurt dışı gezi turunu tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tur adlı özel bir uçakla saat 04.30'da Japonya'nın başkenti Tokya'dan İstanbul'a geldi. Erdoğan ve beraberindekileri Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve diğer ilgililer karşıladı.

ERDOĞAN'A GİZEMLİ DOSYA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nden ayrılacağı sırada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın elinde sarı renkli bir dosya ile Erdoğan'ın yanına geldi. Sarı dosyadan çıkardığı beyaz bir kağıdı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verirken ikili bir süre konuştu.

KAĞIDI İKİYE KATLAYIP YANINA ALDI

Erdoğan daha sonra ikiye katladığı kağıdı alarak protokolü selamladı ve havalimanından ayrıldı. Erdoğan Kısıklı'daki konutuna gitti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kadir Topbaş Japonya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (45)

Bütün oylar HDP,ye:

HERşEY INSANLIKLAN BAşLAR VE INSANSIZLIKLAN, DA BITER! BEN BARIş TARAFTARIYIM BÜTÜN EZILEN HALKLARIN YANINDAYIM BIR TÜRK IRKCISINA KARşI KÜRDÜM BIR KÜRD IRKCISINA KARşI DA TÜRKÜM

36
1
yanıtYanıtla
Ali:

Allahina kurban bir insan ancak bu kadar tarafsiz olur ne mutlu İNSANIM DIYENE

yanıt1
yanıt1
musa dunya:

o zaman butun oylar ak partiye demen lazım ama hdp demişsin hdp biliyorsun savaşı başlatan pkk yı lanetlemeyen pkk ya silah muhimmad sağlayan kurt turku birbirine dusurmeye çalışan sözde ozel yönetim deyip onca kurt halkını esarete ölüğme sürükleyen lerdir

yanıt1
yanıt1
Salih:

Adamlar çalışıyor gündüz gece siz ne ile uğraşıyorsunuz küçük insalar sizi

18
19
yanıtYanıtla
Beyin bedavaMobil-IOS:

AKP %38 lerde ne yapabiliriz cumhurbaşbakanım operasyon yada asker mi öldurelim yada mayın mı döşelim Napalım notu

21
11
yanıtYanıtla
Bütün oylar HDP,ye:

„Seni mutlaka ama mutlaka yargının karşısına çıkaracağız ve gereği orada mutlaka yapılacak“

25
7
yanıtYanıtla
idil:

Ak Parti tek siz hepiniz

12
17
yanıtYanıtla
YalovaMobil-ANDROID:

Her şeyi bilmek zorunda değil Millet, çünki Devletin mahremiyeti var. Anlayın artık.....

15
13
yanıtYanıtla
CAN DOĞRU:

AKP BU SEÇİMDE H LE İKTİDARA GELİYOR BAKINDA GÖRÜN

3
25
yanıtYanıtla
Gengiz Kaan:

BILAL''I SORMUSLARDIR!. . .

18
9
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title