Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu Antalya'da (3)

Devletin ZİRVESİ KEPEZ'DEAntalya'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Kepez Belediyesi'ni ziyaretine Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Antalya Valisi Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Ak Partili Başkanı Menderes Türel ile çok sayıda milletvekili ve bürokrat katıldı.

Devletin ZİRVESİ KEPEZ'DE

Antalya'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Kepez Belediyesi'ni ziyaretine Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Antalya Valisi Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Ak Partili Başkanı Menderes Türel ile çok sayıda milletvekili ve bürokrat katıldı.

Belediye yöneticileri ve çalışanları tarafından karşılanan protokolde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediye çalışanlarını selamladı. Karşılama töreninin ardından Tütüncü'nün makamında devam eden ziyarette ilçenin sorunları ve yatırımlar konuşuldu. Sunulan hizmetler ve projeler hakkında yapılan bilgilendirme toplantısında Kepez Belediye Başkanı Ak Partili Hakan Tütüncü, Erdoğan ve Davutoğlu'da sunum yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programda Kepez Belediyesi şeref defterini imzaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kepez Belediyesi Ahmet Davutoğlu Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title