Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Telefonla Aradı

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun da katıldığı doğumda dünyaya gelen, Kilis'in Elbeyli İlçesi'nde IŞİD militanının açtığı ateşle şehit olan şehit astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin bebeğinin doğduğu haberini alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, anne Seher Nane'yi ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in cep telefonundan aradı.

Şahin'in telefonuyla şehit eşi Seher Nane ile konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kısa süren telefon görüşmesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seher Nane'ye, "O artık bizim evladımız, bir sıkıntınız olursa biz yardımcı olacağız. Bebek Alaattin Yalçın hayırlı olsun. Allah sağlıklı ve uzun ömürlü yaşatsın" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eden Seher Nane ise "Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Sare hanım doğuma yetişti. Bana çok desteği oldu. Ben çok teşekkür ediyorum" diye yanıt verdi.

BELEDİYEDEN ŞEHİDİN EŞİNE EV

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, şehit astsubayın eşi Seher Nane'ye ev hediye ettiklerini belirterek şunları söyledi:

"Sayın Cumhurbaşkanım sizin şehrimize ilk ziyaretinizde çocuğumuzun sünnet düğününü de birlikte yaparız inşallah. Kızımız Seher'e belediye olarak bir ev armağan ettik. İnşallah geldiğinizde sizi o evde ağırlayacağız. Biz şehidimizin ismini caddeye, parka ve sosyal tesise verdik, meclis olarak bunun kararını aldık."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Yalçın Fatma Şahin Gaziantep Politika Güncel Haberler

title