Haberler

Erdoğan, Öğrencinin İsteğiyle Yaptırdığı Spor Salonunu Açacak

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, başbakanlığı döneminde Bursa'da yaşayan bir öğrencinin isteği üzerine inşa ettirdiği okul spor salonunun açılışını yarın gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencinin isteğiyle yaptırdığı spor salonunu açacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başbakanlığı döneminde Bursa'da yaşayan bir öğrencinin isteği üzerine inşa ettirdiği okul spor salonunun açılışını yarın gerçekleştirecek.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, o dönem Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi'ndeki Vahide Aktuğ Ortaokulunda öğrenim gören Hatice Kübra Gönder (16), Bursa'da 2011 yılının nisan ayında 32'nci Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında konuk ettiği Arnavut öğrenciyle Ankara'ya gitti.Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başbakanlık'ta Erdoğan'ı ziyaret eden grupta yer alan Gönder, ondan okuluna spor salonu yaptırılmasını istedi. Bunun üzerine Erdoğan'ın talimatıyla inşaatına başlanan tesis tamamlandı.Erdoğan, yarın kentte bu spor salonunun da aralarında bulunduğu bazı tesislerin toplu açılış törenine katılacak. Şu anda Mihraplı Abdulkadir Can Anadolu İmam Hatip Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi olan Gönder ise ona çiçek vererek teşekkür edecek.- "Sağduyulu davranarak isteğimi göz önünde bulundurdu"Gönder, 2011 yılının nisan ayında Erdoğan ile Başbakanlık binasının merdivenlerinde kısa süreliğine görüşme imkanı bulduğunu söyledi. Erdoğan'a, okulunun spor salonu ihtiyacı olduğunu dile getirdiği aktaran Gönder, şöyle konuştu: "Bir çocuğun isteğini arka planda bırakmayıp sağduyulu davranarak isteğimi göz önünde bulundurdu. Bu isteğimin dikkate alınmasından dolayı büyük bir şaşkınlık yaşadım. Ben daha Bursa'ya dönmeden spor salonunun yapım çalışmaları başlamıştı. Beni danışmanları arayarak bilgilendirdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri ölçü almaya başlamıştı bile. Ben geldikten sonra da spor salonunun yapım aşaması hakkında beni bilgilendirdiler. Çok teşekkür ederim kendilerine. Bu beni çok mutlu etti. Bir çocuğun bu tür bir isteği genelde geri planda bırakır sanmıştım. Bu isteğimi geri planda bırakmadılar. Çok mutluyum. Aradan 3 yıl geçmesine rağmen unutulmadım. Yarın kendilerine okulumuz adına çiçek takdim edeceğim. Her ne kadar mezun olsam da bu okulun benim üzerimde çok hakkı var. Belki burayı kullanamadım ama benden sonra gelen öğrenciler kullansın, okulun bendeki emeğinin karşılığı olsun."Vahide Aktuğ Ortaokulu Müdürü Muhammet Özdemir ise Gönder'in çok başarılı, örnek bir öğrenci olduğunu ifade etti. -Hatice Kübra Gönder-Spor salonu

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İhsaniye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title