Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Murat Yıldırım'a Kız İstedi! Murat Yıldırım Kimdir?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyuncu Murat Yıldırım'ın Faslı güzellik kraliçesi sevgilisini FaceTime bağlantısıyla babasından istedi. Faslı güzellik kraliçesi, oyuncu ve model Imane Elbani ile aşk yaşadığı ortaya çıkan oyuncu Murat Yıldırım, sevgilisine Adana'da davullu zurnalı bir karşılama hazırladı. Oyuncu Murat Yıldırım, manken sevgilisini alnından öperek karşıladı. Evlilik hazırlığı yapan ikili için Cumhurbaşkanı Erdoğan aracı oldu. FaceTime bağlantısı ile Imane Elbani'nin Fas'ta yaşayan babasıyla görüşen Erdoğan, güzel modeli Murat Yıldırım için istedi. Murat Yıldırım, oyuncu Burcu Terzioğlu ile olan evliliğini 2014'te bitirmişlerdi.

MURAT YILDIRIM KİMDİR?

Murat Yıldırım 1979 Konya doğumludur. Annesi ve babası aslen Mardinli olan Yıldırım, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979'da Konya'da doğmuştur. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun oldu. 20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile evlendi. 30 Haziran 2014'te ise boşandılar. Yıldırım, Ekim 2015'te İstanbul 19. Ağır Ceza Mankemesi'nin kararınca "uyuşturucu kullanmak" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı, "örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak" suçundan beraat etti. Mahkeme, hapis cezasının bir yıldan daha az olması nedeniyle cezayı erteledi.


Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Burçin Terzioğlu Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title