Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda katıldığı toplu açılış töreninin ardından, Büyükşehir Belediyesi geçiş güzergahı üzerinde bekleyen vatandaşları selamlayarak, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Yol üzerinde "Meydanlara inin dediniz indik, derneğimize gelin desek gelir misiniz?" ve "Tankın önüne yatan bu millet otobüsün önüne yatmaz mı?" pankartını açan 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği üyelerinin yanında Cumhurbaşkanlığı otobüsünü durduran Erdoğan, burada vatandaşlarla sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra geçtiği Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde, başkan Cengiz Ergün ve ilgililer tarafından karşılandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün'den kentteki çalışmalarla ilgili bilgi alan Erdoğan, belediye çıkışında kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı ve hediyeler verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyareti sırasında, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Cengiz Ergün Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title