Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kobani ile Türkiye'nin Ne Alakası Var?-Düzeltme

Sayın Yazıişleri müdürlerine 'Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kobani ile Türkiye'nin ne alakası var' başlıklı haberin sondan üçüncü pragrafındaki 'Cemil Kazancı' adı, kaynağından ekteki gibi 'Ali Metin Kazancı' olarak düzeltilmiştir.

Sayın Yazıişleri müdürlerine

'Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kobani ile Türkiye'nin ne alakası var' başlıklı haberin sondan üçüncü pragrafındaki 'Cemil Kazancı' adı, kaynağından ekteki gibi ' Ali Metin Kazancı' olarak düzeltilmiştir. Aşağıdaki ekin kullanılması ricasıyla. (Aynı düzeltme fotoğrafaltında da yapılmıştır)

---------------

YENİDEN

PLAKET VERDİ

Erdoğan konuşmasının ardından, babasının adını taşıyan Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yapımını üstlenen Ali Metin Kazancı'ya plaket verdi, kurdele keserek okulun açılışını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı daha sonra da, Artvin'in Hopa ilçesi ile kurulan canlı bağlantıyla Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışını izledi. Erdoğan ve beraberindekiler, açılışı yapılan Kaptan Ahmet Erdoğan İmam hatip Lisesi'ni gezdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Metin Kazancı Cemil Kazancı Türkiye Kobani Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title