Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kendisini Davet Eden Ailenin İstanbul'da Okuyan Oğluyla Görüntülü Görüşme...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı davet eden aile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ailenin ziyaretine gitmesi Erdoğan'ın ailenin üniversitede okuyan oğlu ile cep telefonu ile görüşmesi Servet Güneş ile röportaj Ayten Güneş ile röportaj Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırşehir'de Erdoğan'a, misafir olduğu evde pilav ikram edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir'de kendisine davette bulunan bir aileyi ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı davet eden aile

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ailenin ziyaretine gitmesi

Erdoğan'ın ailenin üniversitede okuyan oğlu ile cep telefonu ile görüşmesi

Servet Güneş ile röportaj

Ayten Güneş ile röportaj Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırşehir'de

Erdoğan'a, misafir olduğu evde pilav ikram edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir'de kendisine davette bulunan bir aileyi ziyaret etti.

Erdoğan'ın, cuma namazını kıldığı Hoca Ahmet Yesevi Camisi'nden çıktığı sırada, caminin karşısındaki Yunus Emre Apartmanı'nda oturan Güneş ailesi, "Çaya bekliyoruz" yazdıkları kağıtla Erdoğan'ı evlerine davet etti.

Dört çocuk sahibi Servet (43) ve Ayten (40) Güneş çiftini evlerinde ziyaret eden Erdoğan, kendisine ikram edilen pilavdan yedi.

Servet Güneş, ziyaretin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Erdoğan'ı karşılarında gördüklerinde çok heyecanlandıklarını ve taleplerini ilettiklerini dile getiren Güneş, şöyle konuştu:

"Sayın Cumhurbaşkanımız misafirimiz oldu, kendisinden dileklerimiz oldu. Dinledi bizi, sağ olsun kırmadı. 'Allah sizi esirgesin' diye dua edildi evimizde. Milyonda bir olma ihtimali olan bir şeydi. Sağ olsunlar, lütfettiler. Evimizi şenlendirdiler, şereflendirdiler. Geçen geldiğinde teklif edemedik. Daha önce de cuma günü gelmiş, cuma namazını burada kılmıştı, teklif etmediğimize pişman olmuştuk. Bir çay, kahve diye çağıralım dedik. Nasip bugüneymiş. Her zaman Cumhurbaşkanını karşımızda görmüyoruz. İnsan ister istemez heyecanlanıyor. Allah razı olsun, mütevazılığı için. Çok teşekkür ederim kendi şahsına. Allahım yolunu açık etsin."

Erdoğan'ı evlerine davet etmek için pankart hazırlayan Ayten Güneş de "Programı internetten sürekli takip ederek öğrendim. Hazırladık pankartımızı. Merdivenden çıkarken pankartı tuttuk. 'Pilavınız hazırsa geliyorum' dedi. Sağolsun geldi, bizimle oturdu. İsteklerimizi konuştuk. Güzel bir sohbet yaptık. Pilav yedi gitti. Çok güzel insan, güler yüzlü. Allah razı olsun." dedi.

Güneş ayrıca, ziyaret sırasında Erdoğan'ın eşinden sigarayı bırakmasını istediğini ve bunun için söz aldığını ve sigara paketini kırdığını, eşinin ismini de Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye not aldırdığını aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Servet Güneş Kırşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title