Haberler

Bülent Uygun'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Forma Hediyesi

Güncelleme:

Katar'ın Umm Salal takımında teknik direktörlük Bülent Uygun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, 1 numaralı forma hediye etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Katar'ın Umm Salal futbol kulübünün teknik direktörlüğünü yapan eski Fenerbahçeli futbolcu Bülent Uygun tarafından takım forması hediye edildi.

1 NUMARALI FORMA HEDİYE EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Katar'da kaldığı otelde karşılayan Uygun, kendisine, çalıştırdığı Umm Salal futbol kulübünün, üzerinde "Recep Tayyip Erdoğan" yazılı 1 numaralı formasını verdi. Erdoğan'a hediye edilen formadaki sırt numarasının "1" olması dikkat çekti.

"AİLENLE Mİ GELDİN, TAKIM KAÇINCI"

Uygun, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Türkiye'yi temsil noktasında kendisiyle gurur duyduğunu" söylediğini anlatarak, "Ailenle mi geldin, takım kaçıncı?' diye sordu. 'Seni takip ediyorum. Bir kardeşim olarak burada olman bize mutluluk veriyor' dedi. Ben de teşekkür ederek, 'Beni onore ettiniz" dedim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Bülent Uygun Umm Salal Katar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (18)

Gakko:

Bölücüler teröristler Erdoğan dan nefret ediyor acaba neden

20
8
yanıtYanıtla
vatandaş:

ya bu efkan ala denen adam çok iğrenç bir tip böyle bir adam nasıl kocaman devletin içişleri bakanı oluyor nasıl bakan yapıyorlar başka adam bulamadılar mı adam mı yoktu AKP kaybederse bu adam yüzünden kaybeder

7
11
yanıtYanıtla
ccc zeynep ccc:

şii kendisi. ayrıca. Ve peygamberede hakaret etmiştir( cübbeli ahmet efkan ala yazın youtube) . . Ama akplier için farketmez onların dini akp çünkü

yanıt3
yanıt4
Misafir:

Cumhurbaşkanımız hediyeyi sever.

15
2
yanıtYanıtla
RTE:

SEN SEVMEZMİSİN

yanıt6
yanıt3
ALLAH GİBİ O DA TEK REİSİ CUMHURUMUZ:

ALLAHIN ASLANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

1
8
yanıtYanıtla
geronimo:

yalakalığa bakın yaa. . bu bülo tam bir faşisttir. .

6
2
yanıtYanıtla
CÜRMENOĞLU KESKİNLİ:

keskinli cürmenoglu olarak emrideyiz sayın cumhurbaşkanım çekemeyenler yükseklere çıksın ordada çekemezlerse anten taktırsın

3
5
yanıtYanıtla
ölümüne sevdalıyız sana:

seninle gurur duyuyorum reis

3
5
yanıtYanıtla
Timsah:

Biat etmek bu toplumun genlerinde vardır bin yıldır birilerine kul olarak yaşamayı seçmişlerdir ve hala da aynı kafalar ortalıkta yahu sen önce bir birey omayı becer reis neyin reisi birilerine reis baba dayı dedin mi sen o ortamda ancak çöp olursun

yanıt3
yanıt2
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title