Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gümüşhane Ziyareti

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: "Bir düğün sahibinin ne heyecanı varsa o heyecanı yaşıyoruz.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, "Bir düğün sahibinin ne heyecanı varsa o heyecanı yaşıyoruz. Milletin seçtiği ilk cumhurbaşkanı misafirimiz olacak" dedi.

Aydın, kent merkezindeki bir lokantada düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, pazar günü Gümüşhane'ye yapacağı ziyaretle ilgili açıklamada bulundu.

Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Gümüşhane'yi ziyaret etmesinden büyük gurur duyduklarını belirterek, "Sayın cumhurbaşkanımız, milletimizin iradesiyle seçilmiş ilk cumhurbaşkanımızdır. Milletin ilk seçtiği ve millete ait bir kişidir. Kendisi de Gümüşhane'de milletiyle buluşmaya geliyor. Milletle buluşmasında ilk tercih ettiği ve en fazla oy veren illerden olan Gümüşhane'yi tercih etmesi bizim için özel bir onurdur" dedi.

Ev sahibinin, misafirini ağırlaması adına psikolojik, fiziksel ve sosyal olarak hangi hazırlıkları yapıyorsa kendilerinin de o hazırlıkları yaptıklarına işaret eden Aydın, şunları söyledi:

"Hazırlık yapmamızdan öte bütün köy muhtarlarımız, köylerdeki ve yaylalardaki herkes bizi arayarak cumhurbaşkanımızın halka yapacağı konuşmaya geleceklerini söylüyor. Biz de onun için şehirdeki trafik altyapısından güvenlik altyapısına, meydanda insanlarla buluşmada kendisini dinleyecek olan insanlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak çalışmaları yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza şehrin hassasiyetlerini derleyen bir dosyayı valilik ve belediyemizde sunacağız. Bir düğün sahibinin ne heyecanı varsa o heyecanı yaşıyoruz. Milletin seçtiği ilk cumhurbaşkanı misafirimiz olacak." - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Aydın Gümüşhane Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title