Haberler

Erdoğan'ın Futbol Arkadaşı Donmaktan Son Anda Kurtuldu

Güncelleme:

Bir dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte top koşturan 65 yaşındaki Eskişehirli Ramazan Nazlıbaş, kaldığı barakada donmak üzereyken bulundu.

Bir zamanlar Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile birlikte futbol oynadığı söyleyen 65 yaşındaki Eskişehirli Ramazan Nazlıbaş, kaldığı yıkılmak üzere olan metruk evde donmaktan son anda kurtarıldı.

ERDOĞAN'IN ARKADAŞI DA SOĞUK MAĞDURU

Eskişehir'de eksi derecelere düşen hava sıcaklıkları, ısınabileceği bir yer bulamayan sahipsiz vatandaşlar için hayati tehlike oluşturuyor. Paşa Mahallesi'nde yıkılmak üzere olan metruk binada yaşamını sürdüren ve evinde soba olmadığı için yorganına sarılarak, kalın giyinerek ısınmaya çalışan Ramazan Nazlıbaş donmaktan son anda kurtarıldı.

ESNAFIN YARDIMI İLE YAŞIYOR

Çatısı delik olan, yağar kar ve yağmurun içine dolduğu evde, çevre esnafın yardımı ile yaşayan Nazlıbaş, durumunun İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bildirilmesi üzerine Maide Bolal Huzurevi'ne yerleştirildi. Bakımı yapılan, yeni elbiseler alınan Ramazan Nazlıbaş, çok mutlu olduğunu belirtti.

ERDOĞAN'LA BERABER FUTBOL OYNAMIŞLAR

Devletin kendisine sahip çıktığı için memnun olduğunu söyleyen Nazlıbaş, gençlik yıllarından fanatiği olduğunu Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile Ankara Polatlı'da beraber futbol oynadıklarını söyledi.

"KIZLARIM SAHİP ÇIKMIYOR"

İki kez evlendiğini,9 kız çocuğunun olduğunu belirten Ramazan Nazlıbaş, "1992 yılında Eskişehir'e geldim. Farklı mahallelerde oturdum. İki kez evlendim. 9 kız çocuğum var. Kızlarım sahip çıkmıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan benim arkadaşım. Beraber top oynamışlığımız var. Burada üşüyorum. Devlet sahip çıkıyor, Allah razı olsun. Sobam yok, kirada kalıyorum. Aylık 300 TL ile geçinmeye çalışıyorum" dedi.




Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Üst Manşet Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500

Yorumlar (19)

Manşet haber Mobil-IOS:

Saraya gelsin oda başbakan cumhur olur bu düzen budur

0
0
yanıtYanıtla
hep yekMobil-ANDROID:

cook guzel tespit iki insan birisi cennetlik digeri cehennemlik:) bilin bakalim hangisi cehennemlik??

0
0
yanıtYanıtla
Meh sahMobil-ANDROID:

ALLAH YAR VE YARDİMCİMİZ OLSUN İNŞALLAH

0
0
yanıtYanıtla
Yunus Sener Mobil-IOS:

Sigara ile isin iste,

0
0
yanıtYanıtla
eski dostMobil-ANDROID:

sen saraylarda yasa arkadaslarin nerelerde yasiyor gordunmu? iste fark

0
0
yanıtYanıtla
diyar 73Mobil-ANDROID:

BU MEMLEKETTE EĞİTİM- YAŞAM- SAĞLIK- GÜVENCESİ TEMİNAT ALTINA ALİNMADIĞI SÜRECE BU TÜR GÖRÜNTÜLER KAÇINILMAZ OLACAKTIR. YARIN BİRGÜN BAŞBAKANI BU HALDE GÖRÜRSENİZ HİÇ ŞAŞIRMAMAK LAZİM BU MEMLEKETTE İNSAN HARCAMAK ÇOK KOLAY BİR ANDA TAVAN BİR ANDA DİP YAPAR.

0
0
yanıtYanıtla
t.cMobil-ANDROID:

ulan insan bu kadarda adi olmaz.giciniza ine batsa erdogandan bilirsiniz.ama sizlerde utanma sikinma yokki.adamin yasi 65 olmus,2 kere evlenmis,9 cocuk.demekki hayirsizin teki

0
0
yanıtYanıtla
2834Mobil-ANDROID:

cok sacma senin 9 kiz cocugun olacak soguktan donacan ve cumhurbaskani nerede diye soracan yorumculara gelsin

0
0
yanıtYanıtla
Cihat?Mobil-IOS:

Tut işte arkadaşının elinde bir göz sıcak oda ver bari

0
0
yanıtYanıtla
Alparslan AslanMobil-IOS:

Saraydaki odalardan birini sana tahsis etmesi lazımdı niye yapılmadı acaba böyle bir şey

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title