Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fotoğrafının Basıldığı Halılara İlgi

Gaziantep'te, 1 Kasım'daki genel seçimin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının basıldığı halılara yoğun ilgi gösteriliyor.

Gaziantep'te, 1 Kasım'daki genel seçimin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının basıldığı halılara yoğun ilgi gösteriliyor.

Tarihi Zincirli Bedesten'de iş yeri bulunan Ahmet Uğur, yurt içi ile dışından yüzlerce devlet ve iş adamı, siyasetçi ve sanatçının fotoğrafını bastığı halıları satışa sunuyor.

Halılar, yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görüyor.

Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üzerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu halıların, en çok talep edilen ürünlerin başında geldiğini söyledi.

Gaziantep'teki tüm belediye başkanlarına Erdoğan'ın portre halısını hediye ettiğini anlatan Uğur, "Erdoğan'ın merhum annesiyle yer aldığı bir fotoğrafını sipariş üzerine halıya işledik. Bu halı Amasya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edildi" dedi.

Uğur, özellikle 1 Kasım'daki genel seçimin ardından Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu halıların çok fazla rağbet gördüğünü kaydetti.

Ahmet Uğur, siyasi parti liderlerinden de en çok Ahmet Davutoğlu, Muhsin Yazıcıoğlu, Alparslan Türkeş ve Necmettin Erbakan'ın fotoğrafının yer aldığı halıların satıldığını bildirdi.

İnsanların sevdikleri siyasetçi ile sanatçıların fotoğrafını halıda gördüklerinde şaşırıp mutlu olduğunu dile getiren Uğur, turistlerin, sevdikleri kişilerin portrelerini halıya bastırmak için kendilerine ulaştığını, elinden geldiğince siparişleri yetiştirmeye çalıştığını belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Uğur Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title