Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayraktar'la Kısa Süre Sohbet Etti

Güncelleme:

Kırşehir'den sonra İstanbul'a dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski bakan Erdoğan Bayraktar'la kısa süre sohbet etti.

Kırşehir'de 'Geycek Rüzgar Enerji Santral'i tesisleri açılışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarının ardından İstanbul'a geldi. Erdoğan'ın Devlet Konukevi'nden çıkarken eski bakan Erdoğan Bayraktar ile kısa bir süre sohbet ettiği görüldü.

KALABALIK BİR EKİP KARŞILADI

Özel 'ANA' adlı uçakla saat 19.00 sıralarında eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki heyetle birlikte İstanbul'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde; Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve diğer ilgililer karışladı.

HAKKINDA YÜCE DİVAN OYLAMASI YAPILMIŞTI

Erdoğan Bayraktar son olarak yolsuzluk soruşturması kapsamında, Meclis Komisyonu'nda ifade vermiş ardından da Meclis'te Yüce Divan oylaması yapılmıştı. Bayraktar'ın, yapılan oylamanın sonucunda Yüce Divan'a gitmemesi kararlaştırılmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kırşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500

Yorumlar (72)

Sec1907Mobil-IOS:

Hakikaten bu kadar cok mu götürdün diye sormustur

62
9
yanıtYanıtla
mehmet aymobilWeb@haberler.com:

milletin sectigi adamina artik saygi gosterin yeter iki lafi bir getiremeyen cahil kilicdaroglunu zorla adam edeceksiniz ama sizde adam olun birakin taraf tutmayi ne ozdemir ne portakal ne ahmet hakan daha yazimmi sizi seyredince cizgi filim pepe yi aciyorum cunku bari 1234 dort sayi arka arkaya sayiyor inadina ak inadaina sonuna rte

8
52
yanıtYanıtla
Mert yıldızmobilWeb@haberler.com:

Körler sagirlar birbirini agirlar

55
5
yanıtYanıtla
huntürkümobilWeb@haberler.com:

İyiki Allah var..gerçeklerin gün yüzüne çikacağı günü herkes görecektir. ..o çalınan paralarda milyonlarca yetimin hakkı var..herkes muhakkak hakkını alacaktır ben inanıyorum buna

50
3
yanıtYanıtla
huntürkümobilWeb@haberler.com:

Ulan o mersedesi bi stoplayinda motor soğusun.paso geziyonuz lüks içinde.biz askeri ücrete tslim ediyoz.haram olsun hakkım. .

45
4
yanıtYanıtla
A.paşalı:

yılın filmi çete iş başında yeni vurguna hazırlık

38
11
yanıtYanıtla
zubukzademobilWeb@haberler.com:

Al Gülüm,ver Gülüm ....,koyun değilde nesiniz lan. NTV de bayraktarin konusmasi ne oldu Soyledikleri ne oldu Akdinin ispati için ne yaptilar

39
4
yanıtYanıtla
ANLAYANA:

HARAM ZADELER BİR BİRİNİ AGIRLAMAKDA KUSUR ETMEZLER

36
5
yanıtYanıtla
saray mudayimlerimobilWeb@haberler.com:

Beyefendisine ne kadar dua etse azdir.

35
2
yanıtYanıtla
CccmobilWeb@haberler.com:

Eger dogmamis cocugun torunun ilerde rahat yasayacaksa zalimlerin eline muhtac olmasin diye ve oy bir namustur makarnaya komure satilmayin diyeceksiniz baska kime verelim diye ortada haklisiniz tabi kalkmiyorlar koltuk rahat arkadas ne yapalim ... surunmeye devam ... allah yardimcimiz olsun ..

30
5
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title