Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afişlerinin Söküldüğü İddiası

AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı Serhan Arıman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 17 Mart'ta Eskişehir'e gelişiyle ilgili merkez Tepebaşı ve Odunpazarı ilçelerinde asılan afiş ve reklam çadırlarının kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce tahrip edildiğini...

AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı Serhan Arıman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 17 Mart'ta Eskişehir'e gelişiyle ilgili merkez Tepebaşı ve Odunpazarı ilçelerinde asılan afiş ve reklam çadırlarının kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce tahrip edildiğini belirterek, saldırıyı yapanları kınadı.

Arıman, yaptığı yazılı açıklamada, CHP'li Odunpazarı Belediyesi ekipleri tarafından Gündoğdu Kavşağı üst geçidinde yer alan afişlerin sökülmesinin tepkilere neden olduğunu kaydetti.

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kente gelişini haber veren afişlere yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz." ifadesini kullanan Serhan Arıman, şunları bildirdi:

"Bir de CHP'li belediyelerin buna çanak tutması, ileri giderek Sayın Cumhurbaşkanımızın afişlerinin bir bir sökülmesine taşeronluk yapmaları kabul edilemez bir durumdur. Aslında görmeye alışık olduğumuz, muhalefetin karalayıcı, iftiracı, zarar verici bu siyaset üslubu, neredeyse her seçim döneminde karşılaştığımız tablodur. Bu bizleri pek şaşırtmadı. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun tepkinizi bu şekilde saldırarak göstermeniz sizlerin siyasi seviyenizi ortaya koymaktadır. Demokraside tepkileri göstereceğimiz tek yer sandıktır fakat bunu hazmedemeyenler tepkilerini afişlere zarar vererek göstermektedir. Bundan sonra her yırtılan afişlerde CHP'li Odunpazarı ve Tepebaşı belediyelerini tekrar tekrar anacağımızı da belirtmek isterim."

Arıman ayrıca, yapılan çirkin saldırıyla ilgili gereken yasal işlemlerin başlatıldığını ve konunun bizzat takipçisi olacaklarını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir AK Parti Tepebaşı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title