Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın Adları Mahalleye Verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın isimleri Osmaniye’nin Kadirli ilçesine bağlı Bahadırlı köyündeki iki mahalleye verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın isimleri Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Bahadırlı köyündeki iki mahalleye verildi.

Kadirli ilçesine 17 kilometre uzaklıkta bulunan Bahadırlı köyü Kıraç Mahallesi'nin ismi köy muhtarı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi olarak değiştirildi. İkiye bölünen mahallenin diğer kısmına ise Başbakan Binali Yıldırım Mahallesi ismi verildi.

Köy halkının büyük çoğunluğunun desteklediği bu isim değişikliği ile ilgili yaptırılan tabelalar ise köyün giriş ve çıkışına dikildi. Ayrıca köyün ana girişindeki yola da Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk Caddesi ismi verildi.

Köy halkının bu kararını desteklediğini belirten Bahadırlı Köyü Muhtarı Hacı Mehmet Bahadırlı, "Bu ülkeye, vatanımıza, ilçemize köyümüze kim hizmet ediyorsa ondan Allah razı olsun. Köyümüz üç mahalleden oluşmaktadır. Kıraç isimli mahallemiz de köyümüzün en büyük mahallesiydi. Aldığımız bir kararla bu mahallemizi ikiye böldük. Mahallenin bir kısmına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın diğer kısmına da Başbakanımız Binali Yıldırım'ın ismini verdik. Köyümüzün en uzun caddesine de köyümüze hizmeti çok olan Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk'un ismini verdik" dedi.

Köy halkından Mehmet Sarıgöz ise bu uygulamadan çok memnun olduklarını ifade ederek, "Bu insanlar buraya isimlerinin verilmesini fazlasıyla hak ediyor. İyi bir hizmet, muhtarımız düşünmüş. Bana göre güzel olmuş. Destekliyorum" şeklinde konuştu. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Binali Yıldırım Osmaniye Kadirli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title