Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İkinci Tweet'ini İspanyolca Attı

Güncelleme:

İlk tweet'ini 9 Şubat'ta atan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir dizi ziyarette bulunmak için gittiği Kolombiya'dan ikinci tweet'ini de attı.

Twitter'daki hesabından (RT_Erdogan) 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla kendi elleriyle tweet atması sonrası gündem olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bu kez Kolombiya ziyareti sırasında İspanyolca tweet atarak dikkatleri çekti. Erdoğan, Kolombiya Cumhurbaşkanı Juan Manuel Santos'un tweetini de retweet yaptı.

HEM İSPANYOLCA HEM TÜRKÇE

Başbakanlığı döneminde "Twitter denilen bir bela var. Abartı, yalanın daniskası burada. Sosyal medya denilen şey şu anda toplumun ve toplumların bana göre baş belasıdır" sözlerini kullanan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, önce Türkçe olarak kendi eliyle tweet atarak, "Kolombiya'ya yaptığım ziyaretin verimli neticeler doğuracağına inanıyor, güzel ev sahipliği için CB Sn @JuanManSantos'a teşekkür ediyorum RTE" ifadelerini kullandı. Erdoğan, bu tweetin İspanyolcasını ise yine kendi hesabından paylaştı.

ELİYLE ATTIĞI TWEET'LERE RTE RUMUZU EKLİYOR

Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı ve Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu üyesi Mücahit Küçükyılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Söz konusu hesap yeni alındı. Beyefendinin kendi hesabı. Kendi attığı twetler, 'RTE' rumuzuyla, sonunda belirtiliyor. Bazen kendisinin yazmadığı, ekibin yazdığı tweetler de herhangi bir rumuz olmadan orada yer alacak" açıklaması yapmıştı.

İşte Erdoğan'ın attığı İspanyolca tweet;

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Kolombiya Twitter Politika Haberler

500

Yorumlar (38)

CAN DERSİMLİ:

YAZIK NAPSIN DAHA YENİ ÖĞRENİYOR TWEET ATMAYI HEVESİNİ GİDERSİN. TÜRKÇEYİ ÖĞRENDİ İSPANYOLCASI KALDI.

23
13
yanıtYanıtla
ANK5844:

ERDOGAN BUYUK DEVLET ADAMI VARMI BASKA OTESI DINGIL CAPULCU TAYFASI. . . SIZIN PACAVRA GENEL BASKANLAR GIBI DEGIL . . . . GELCI SIZIN GIBI SIGIR ARTIK EZIK TAYFA BUNU ANLAMAZ. . . SIZ KADIKOYDE APO VE ATATURK RESIMLERIYE SOL ELNIZI KALDIRIR ANCAK MITING YAPRSINIZ. . TEK BILDINIZDE BU ZATEN DINGIL CAPULCULAR

7
21
yanıtYanıtla
17 ARALIKTAN SONRA SİZDE SÖYLEDİNİZ...:

SAYIN CUMHURBAŞKANIM BU TWETTER KAPATILSIN, VAKTİNİZİ ALIYOR SİZİN. .

14
14
yanıtYanıtla
ANK5844:

HAZIRANDAKI SECIMLERDE YUZDE 50 BIDAHA KOYALIMDA CAPULCULARA SON BIR DERS OLSUN. . . HER SECIMDE KOYDUGMUZ GIBI . . . NE DERSINIZ DINGILER. . . . HIM}}0

2
21
yanıtYanıtla
cobanmobilWeb@haberler.com:

adam türkçeyi google translate ile konuşuyor, ispanyolca tweet atıyor. Başımıza dolar yağacak

13
9
yanıtYanıtla
YORUMSUZ:

ARKADASLAR TÜRKİYEDE İŞSİZLİK YOKMUŞ GİBİ BİRDE YABANCILARA SINIRSIZ ÇALIŞMA İZNİ GETİRDİ. YAHUDİ CESARET MADALYASI ALMIŞ. RTE.

14
5
yanıtYanıtla
kayaMobil-ANDROID:

ya bu kadar tutarsız bir adam bir insan varmıdır acaba !!

15
3
yanıtYanıtla
RETOL:

INGILIZCE BILMEYEN CUMHURBASKANIMIZ ISPANYOLCANIN PESINDE. YAHU SEN ÖNCE BIR INGILIZCE KONUSMAYI BECER. AYRICA BENCE BU TWITTER KAPATILMALI NE O PROPAGANDA MAKINESINE CEVIRDINIZ

11
7
yanıtYanıtla
CONA:

TWITERIN KÖKÜNÜ KAZIYCAM DİYODU. KENDİ SÖYLEDİĞİ YALANA KENDİSİ İNANMIYOR. . TAM BİR YALAN KONUŞMAYAN MÜSLÜMAN. YAHUDİ CESARET MADALYASI ALMIŞ MÜSLÜMAN HAA SİKKAT EDİN

12
3
yanıtYanıtla
Derdo derdo:

Degilmiy di 17-25 Aralik Yolsuzluklar davasinda ''Birde Twitter belasi cikti basimiza'' diyen bu zat?

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title