Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin 500 Ton Kalsit Taşıyla Dev Türk Bayrağı Yapıldı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma günü toplu açılış ve halka hitap edeceği Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Erdoğan'ın yapacağı ziyaret öncesi Sorgun Belediyesi tarafından, Nevşehir'den getirtilen 500 ton kalsit taşı ile dev Türk Bayrağı yapıldı.

KİLOMETRELERCE UZAKTAN GÖRÜLEBİLECEK DEV TÜRK BAYRAĞI YAPILDI

Sorgun Üçtepeler Mevkii eteklerindeki arazi üzerine Sorgun Belediyesi tarafından kilometrelerce uzaklıkta görülebilecek şekilde dev Türk Bayrağı yapıldı.

"CUMHURBAŞKANIMIZI EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAMAK İSTİYORUZ"

Toplu açılış törenleri için ilk kez Sorgun'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırlamaktan büyük şeref duyacaklarını belirten AK Parti'li Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, "Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde ağırlamak istiyoruz. Cuma namazını Sorgun'da kılacak olan sayın Cumhurbaşkanımıza, ardından belediyemizde bir birifing vereceğiz. Daha sonra Belediye Meydanında halka hitap edecek" dedi.

"500 TON KALSİT TAŞIYLA 15 BİN METREKARE ALAN ÜZERİNE YAPILDI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan için Sorgun ziyareti öncesinde Üçtepeler mevkiine dev Türk bayrağı yaptıklarını belirten Başkan Ahmet Şimşek, "Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan ay-yıldızlı Türk bayrağımızı Sorgun'un en güzel görünen yerine yapmayı düşündük. Nevşehir'den getirdiğimiz 500 ton kalsit taşı ile dev ay-yıldız Türk bayrağımızı 15 bin metrekare alan üzerine yaptık.

"YAĞMUR YAĞDIĞINDA DAHA ÇOK PARLIYOR"

Hilal'in altı ile üstü arasındaki mesafe 100 metre oldu. Bu taşın en büyük özelliği, yağmur yağdığı zaman daha çok parlıyor olması. Hiçbir zaman özelliğini kaybetmiyor. Şu anda Türkiye'nin en büyük Türk bayraklarından biri oldu" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Sorgun Belediyesi Nevşehir Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (1)

Serdar 10Mobil-IOS:

Sanki erdoğan çok bayrak sevdalısıymış gibi ??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title