Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstihdam Sözünü Yerine Getirmeyenleri İfşa Edeceğim

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te "İstihdam sözü verip yerine getirmeyenlerin hepsini tüm ülkeye ifşa edeceğimi burada söylemek isterim." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'teki toplu açılış töreninde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan yaptığı konuşmada, "Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 15 bin ek istihdam sözü verdi. Valimiz takibi yapacak. Söz verip yerine getirmeyen hepsini tüm ülkeye ifşa edeceğimi de burada söylemek isterim." dedi.

"SÖZ VERİP YERİNE GETİRMEYENLERİ İFŞA EDECEĞİM"

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Gaziantep'te fabrikalar maşallah harıl harıl çalışıyor. Geçen günlerde bir istihdam seferberliği başlattık. Memnuniyetle öğrendim ki Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi de buna 15 bin ek istihdam sözüyle katıldı. Valimiz bunun takibini yapacak. Söz verip de yerine getirmeyen hepsini tüm ülkeye ifşa edeceğimi de burada söylemek isterim.

"KARŞI ÇIKAN GAFİLLER YANLIŞ SÖYLÜYORLAR"

Türkiye demokrasiyle yönetilen bir ülkedir. Elbette herkes tercihinde hürdür. Ancak her bir ferdimizin yaptığı tercihin sonuçlarını bilmesi gerekmektedir. Milletimize gerçekleri anlatıyoruz. Bu anayasa değişikliği ile ilgili öyle yanlış şeyler anlatılıyor ki. Hani işin aslını bilmesek biz bile "ne oluyor ya" diyeceğiz.

"MECLİS KAPANMIYOR, YARGI ETKİSİZ HALE GETİRİLMİYOR"

Anayasa değişikliği ve cumhurbaşkanlığı sistemine karşı çıkan gafiller ha bire bir şeyler söylüyorlar ama yanlış söylüyorlar. Meclis kapanmıyor. Yargı etkisiz hale getirilmiyor. Cumhuriyetimizin son asırdaki en büyük kazanımı 16 nisan olacak.

"ISRAR ETMENİN GEREĞİ YOKTUR"

Halen kriz üreten bir sistemde ısrar etmenin gereği yoktur. Biz bu sistemi kendimiz için değiştirmiyoruz. Milletimiz ülkemiz için yapıyoruz.B iz 14 yıldır ülkeyi yönetirken sistemin bize sağladığı kolaylıkla değil şahsi kabiliyetlerimizle bunu yaptık. Bu durum sistemin artık işlemez hale geldiğini görmemize engel değil."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Şimşek Veysi Kaynak Faruk Çelik Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title