Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Terim ve Arda'ya Sahip Çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Terim ve Arda'ya sahip çıktıTakım kaptanımıza karşı yapılan tezahüratları hiçbir şekilde ifade edemiyorumBunlar çok ciddi edepsizliktir, terbiyesizliktirTeknik direktörümüze, onun ailesine yapılan hakaretleri ben bir baba olarak kabul edemem. Bu bir terbiyesizliktirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Şampiyonası'nda yaşananlar karşısında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve milli futbolcu Arda Turan'a sahip çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Terim ve Arda'ya sahip çıktı

Takım kaptanımıza karşı yapılan tezahüratları hiçbir şekilde ifade edemiyorum

Bunlar çok ciddi edepsizliktir, terbiyesizliktir

Teknik direktörümüze, onun ailesine yapılan hakaretleri ben bir baba olarak kabul edemem. Bu bir terbiyesizliktir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Şampiyonası'nda yaşananlar karşısında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve milli futbolcu Arda Turan'a sahip çıktı.

Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nde sanat ve spor dünyasının önemli isimleri ile iftar sofrasında bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nın İspanya'ya yenildiği maçta yaşananlarla ilgili olarak şunları söyledi;

Bu ülkenin bir Cumhurbaşkanı olarak çok üzüldüğümü açık ve net söylemek isterim. Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası'nda.. İlk iki maçta takımımız ne yazık ki üst üste mağlubiyetler aldı. İkinci maçta tribünlerden, bugüne kadar göklere çıkardığımız takım kaptanımıza karşı yapılan tezahüratları hiçbir şeyle izah edemiyorum. Bugüne kadar bu evladımız, bu kardeşimiz milli takımda oynamış, hep takdir etmişiz, hep alkışlamışız ve dünyanın en güçlü takımına transfer olmuş, reklamlar arka arkaya, yani akla hayale gelmez şekilde ele alınmış. Bir anda ne oluyor da dışarı çık diye bu tür tezahüratlar yuhalamalar vesaire...

Peki utanmıyor musunuz Öbür tarafta İspanyol geliyor, sarılıp kucaklayıp Barcelona'daki, Atletico Madrid'deki arkadaşını orada teksin etmeye çalışıyor ve siz oradan yuhalıyorsunuz. Diğer tarafta ise bugüne kadar başarılarıyla övdüğümüz bir teknik direktöre ve onun kızına, açık konuşuyorum, hamile olan kızına, sosyal medyada yapılanları ben bir baba olarak asla kabul edemem. Bunlar çok ciddi edepsizliktir, terbiyesizliktir. Bu milletin ne kültüründe vardır, ne ahlak anlayışında vardır, ne de edebinde vardır. Böyle bir şey yoktur. Böyle bir şey olamaz.

Sporda galibiyetle mağlubiyet eşittir. Bunu böyle bileceksin. Yeri gelir galibiyetler arka arkaya gelir. Ama mağlubiyet de gelir. Dünyanın en güçlülerinin neler yaşadığını görüyoruz. Şimdi ise salı günü son maçını oynayacak. O maç belki yol verecektir, belki de bitirecektir. Ama şu anda siz tamamen işin önünü kesiyorsunuz.

Başta teknik direktörümüz olmak üzere tüm futbolcularımıza, sporcularımıza; azminizden bir şey kaybetmeyin. Son saniyeye kadar kararlılıkla yolunuza devam edin. Siz oradan başarıyla da dönseniz, başarısız bir neticeyle de dönseniz, bizim milli takımımızsınız ve oraya kadar gittiniz ya, size ben tebriklerimi sunuyorum.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Fatih Terim Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title