Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faizler Aşağı İnmeli

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 10. Muhtarlar Toplantısı'nda Türkiye ekonomisi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, faizlerin inmesi gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 10. Muhtarlar Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Türkiye ekonomisi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, faizlerle ilgili konuştu.

"FAİZLER İNMELİ"

Cumhurbaşkanı, "Türkiye'de faizlerin bulunduğu noktadan aşağıya gelmesi lazım. Faizlerin aşağı gelmesi lazım çünkü yatırımların artması gerekiyor." dedi.

"EKONOMİ BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK"

Erdoğan, büyümeyle ilgili de konuştu ve şöyle dedi:

"Ekonomi bu yıl büyümeye devam edecek. Küresel krize rağmen bu yılı hedeflerimize yakın tamamlayacağımızı umuyorum, seçimden sonra istikrar hükümeti kurulursa 2016'da beklentinin üzerinde büyümeyi görürüz."

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı?
500

Yorumlar (75)

Lazoli:

Nefret ediyorum ben bu heriften, nefret

26
25
yanıtYanıtla
xxxllll:

Sen git muhtarlara ekomomi dersi ver nasil para calinir onlari ögret götlalesi

25
16
yanıtYanıtla
ulasliMobil-ANDROID:

tayyipin su durusunu cok seviyorum

25
12
yanıtYanıtla
CUMHUR:

Helal osun sayın Cumhurbaşkanım helal olsun. İnşallah her şey yoluna girecek. Ve sizi inşallah hep güzel yerlerde görecez. Sizler müslüman lik tan yana oldugunuz için bazı kesimler size karşı duruyor lar. Ama insallah zafer İslamın olacak tır. Ey uzun adam inşallah çok kısa bi zaman da sizleri başkan yapacağız. Bakalım kimler kabul etmiyecek,isteyen bizimle olur. Ama inşallah bu güzel ülke hep güzel olacak. Ve ey kürt ve ey Türk hepimiz bilmeliyiz ki bu devleti yani Türkiye devletini herkes yönetemez ancak UZUN ADAMM yönetir Rabbim sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN "I başımız dan eksik etmesin.

16
19
yanıtYanıtla
Baba:

Tahminimce seni devirebilecek tek parti var oda hdp.yoksa s3n ulkeyi tarumar edersin sen8n hemen inmen lazim

11
23
yanıtYanıtla
hasanMobil-ANDROID:

o zaman merkez baskani ol. gorevi birak

18
12
yanıtYanıtla
AK Partiden MEMNUNUZ:

Arkadaşlar bu AK Partiden Konyalı Ahmet Davutoglundan ve Erdogandan Vatandaş Halkın Fazlasi Memnun oldu için AK Parti Kazanıyor Saygı Duyun yine Seçimlerde AK Parti fazla oy Alacak suan Terörle Mücadeleye Devam etti için Oyum AK Partiye HDP Teröru Savunuyor Chp zaten Gidip HDP oy verdi ondan CHP oy vermem

14
14
yanıtYanıtla
TEOMAN:

YA SEN BIRAK BU İŞLERİ. SENİ KİMSE TINLAMIYOR. ZARRABA GİT.

13
7
yanıtYanıtla
doğu beyazitliMobil-ANDROID:

ya erdoğani neden çerekmiyorsunuz yüru reis millet seninnle

4
15
yanıtYanıtla
Bahçeli:

Kenan evren bile senin kadar lanet değildi. Katil suryeyi yiktin filstini yiktin libyayi karistirdin. Bukadar insanın kanı yetmedi bide kendi ülkesine başladı yeter artık ya

13
5
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title