Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Endonezya'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo tarafından onuruna verilen akşam yemeğine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo tarafından onuruna verilen akşam yemeğine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki resmi temaslarına devam ediyor.

Endonezya Cumhurbaşkanı Widodo ile gerçekleştirdiği baş başa ve heyetlerarası görüşmenin ardından Endonezya Temsilciler Meclisi'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Temsilciler Meclisi Başkanı Setya Novanto ile bir süre görüştü. Ziyareti sırasında Meclis Özel Defteri'ni de imzalayan Erdoğan, bando takımındaki öğrencilerle de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Endonezya Cumhurbaşkanı Widodo tarafından onuruna verilecek akşam yemeği için Istana Negara Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na geçti.

Basına kapalı gerçekleştirilen yemekte Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Joko Widodo Jakarta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title